Online adverteren

Wil jij direct resultaat behalen en groeien met jouw onderneming? Dan kan op social media adverteren de oplossing bieden!

Bij het opzetten van advertentiecampagnes denken wij graag mee over het totaalplaatje: van begin tot eind. Wat is het aanbod dat voor meer leads/verkopen zal zorgen? Hoe en bij wie willen we dit aanbod laten zien? Wat zijn de vervolgstappen?

 

Starten met online adverteren?

Dit is hoe wij jou helpen:

Kennismaking

Situatieschets

Voorstel

Concept

Afronding

Aftercare

Kennismaking

De kennismaking is in onze ogen een van de belangrijkste stappen. In deze fase leren wij elkaar kennen om te kijken of we matchen. Onze visie is om jouw imago zo goed mogelijk over te brengen. Vanaf het eerste contactmoment proberen wij jouw visie, merk & branding te begrijpen. Wij stellen vragen over jou en je onderneming om te kijken hoe wij online hier het beste op in kunnen spelen.

Situatieschets

De huidige situatie moet duidelijk voor beide partijen zijn, omdat we vanaf hier verder moeten gaan kijken. Welke doelen zijn er voor ogen? Wat is een realistische oplossing? 

Voorstel

Wij maken een offerte op maat op basis van de behoeftes. Hierin kun je ons volledige plan terugvinden inclusief tijdsplanning, onderlinge afspraken en de kosten.

Het creëeren van het aanbod

Bij een advertentiecampagne is het vooral belangrijk om niet zomaar jouw dienst aan te bieden. Om de doelgroep daadwerkelijk actie uit te laten voeren, is het belangrijk om een aangepast aanbod te creëren. Denk hierbij aan een gratis weggever, intakegesprek, gratis consult etc.

Uitwerking

Zodra het aanbod is uitgedacht, worden de benodigde zaken ingericht. Denk hierbij aan het opbouwen van een landingspagina, het ontwerpen van advertentiemateriaal en het schrijven van advertentieteksten.

Live!

Zodra alle voorbereidingen zijn getroffen, zal de advertentiecampagne van start gaan. Hier zullen wij continu de data in de gaten houden, zodat wij waar nodig kunnen bijsturen en optimaliseren.

Van idee tot uitvoering, onze ADvertentie klantverhalen