Ons werk -> Anissa Haddaoui
Anissa Haddaoui
Klantvraag:

Website- en Merkontwikkeling voor Anissa Haddaoui Coaching

Geleverde dienst(en)

Webdesign

Social Media

Onderhoud

Adverteren

Hosting

Strategie

Teksten

Huisstijl

Resultaten

R

Huisstijl ontwikkeling

R

Website structuur uitgedacht

R

Teksten geschreven

R

Een op maat gemaakte, moderne website

Hoe zijn wij te werk gegaan?

Strategie

Anissa Haddaoui, viervoudig wereldkampioen kickboksen en een gerespecteerde mindset coach, heeft een diepgaande passie voor het begeleiden van sporters. Haar behoefte was om een online platform te creëren dat niet alleen haar diensten en ervaringen weerspiegelt, maar ook actief bijdraagt aan het versterken van de mentale kracht van haar cliënten. Het ontwikkelen van een huisstijl en website die de unieke combinatie van Anissa's strijdlust en coachingfilosofie uitstralen. Het was cruciaal dat de website niet alleen informatief was, maar ook motiverend en inspirerend voor bezoekers.

Werkzaamheden

We hebben een visuele identiteit gecreëerd die past bij Anissa's persoonlijkheid en professionele imago. Deze huisstijl omvatte een logo, kleurenschema, en typografie die kracht en vertrouwen uitstralen. Samen met Anissa hebben we een structuur uitgedacht die haar diensten overzichtelijk presenteert, waaronder persoonlijke coaching sessies en workshops. De site navigatie is intuïtief opgezet om gebruikers gemakkelijk toegang te geven tot belangrijke informatie.

Resultaat

De nieuwe website heeft Anissa geholpen haar bereik te vergroten en meer cliënten aan te trekken. Bezoekers van de site krijgen nu een duidelijk beeld van wat Anissa als coach te bieden heeft en hoe ze hun eigen mentale kracht kunnen vergroten.