Ons werk -> Combiphone
Combiphone
Klantvraag:

Bij Combiphone was er vraag naar meer inzet van social media, om zo te werken aan de lokale naamsbekendheid.

Geleverde dienst(en)

Webdesign

Social Media

Onderhoud

Adverteren

Hosting

Strategie

Teksten

Huisstijl

Resultaten

R

Consistente communicatie

R

Toename in lokale naamsbekendheid

Hoe zijn wij te werk gegaan?

Strategie

De samenwerking met Combiphone is ontstaan nadat we de mogelijkheden op gebied van social media toe hebben gelicht. Bij Combiphone waren op zoek naar een professionele partij die hen kon helpen om hun online aanwezigheid te versterken en hun bereik te vergroten. Na enkele overleggen en besprekingen van onze diensten en de behoeften, kwamen we tot een samenwerking tot stand. Wij zijn enthousiast om ons steentje bij te dragen aan het succes van Combiphone door middel van effectieve online marketing.

Werkzaamheden

Onze werkzaamheden voor Combiphone omvatten het creëren van visueel aantrekkelijk beeldmateriaal om te gebruiken in advertentiecampagnes. Hiervoor hebben we diverse foto's en een video gemaakt om te laten zien wat Combiphone te bieden heeft. We zijn trots op het resultaat van onze werkzaamheden en blij dat we een bijdrage hebben kunnen leveren aan het succes van Combiphone.

Resultaat

Ervaring van de klant

"Super ervaring met de jongens van imagonline! Ze zijn heel betrouwbaar, creatief, eerlijk en goed bereikbaar! Wij zijn erg tevreden over de reclame die hun plaatsen op onze social media. Imagonline is zeker een aanrader!"