Ons werk -> Coolmax
Coolmax
Klantvraag:

Voor de nieuw gestarte onderneming Coolmax diende er een huisstijl, website en logo ontwikkeld te worden.

Geleverde dienst(en)

Webdesign

Social Media

Onderhoud

Adverteren

Hosting

Strategie

Teksten

Huisstijl

Resultaten

R

Een unieke huisstijl

R

Een moderne frisse website

R

Een duidelijke informatieve website met call to actions

R

De website dient als ondersteuning van het verkooptraject van Coolmax

Hoe zijn wij te werk gegaan?

Strategie

Bij de aanvraag vanuit Coolmax bleek dat er nog geen logo, huisstijl of branding was uitgedacht. Voor de start van de website hebben wij samen met Coolmax nagedacht over hoe het bedrijf zich online wilt profileren. Aangezien de website ondersteunend is voor het verkooptraject van Coolmax, hebben wij besloten te gaan voor een betrouwbare uitstraling, waarbij de bezoeker gemakkelijk kan vinden waar hij of zij naar zoekt.

Werkzaamheden

Het project is een fijne samenwerking geweest, waarbij de contacten nauw waren. Coolmax is regelmatig bij ons op kantoor langskomen om te brainstormen over vraagstukken en uitbreidingen binnen de website. Het concept van de website is regelmatig gedeeld met Coolmax, om zo tot een perfect resultaat te komen.

Resultaat

De website is overzichtelijke en duidelijk. De teksten zijn ruim zodat de informatie goed wordt voorzien. Indien er interesse is in een bepaald onderwerp, kan er gemakkelijk doorgeklikt worden naar de desbetreffende pagina's, waar de uiteindelijke call to action voor een afspraak te vinden is.

Ervaring van de klant

Ik heb een fantastische ervaring met Imagonline!! Ze denken continue mee vanuit het perspectief van de klant en hebben een top website opgeleverd!