Ons werk -> Cronjestraat Haarlem
Cronjestraat Haarlem
Klantvraag:

De winkeliersvereniging van de Cronjéstraat was op zoek naar een partij voor het verzorgen van de gebiedsmarketing voor de Cronjéstraat

Geleverde dienst(en)

Webdesign

Social Media

Onderhoud

Adverteren

Hosting

Strategie

Teksten

Huisstijl

Resultaten

R

Meer binding tussen de ondernemers en de bezoekers van de Cronjéstraat

R

Wekelijkse interviews met ondernemers

R

Een samenwerking met het Nova Collega Haarlem om gezamenlijk content te verzamelen en te verwerken

Hoe zijn wij te werk gegaan?

Strategie

In 2022 zijn wij benaderd door de winkeliersvereniging van de Cronjéstraat. Zij waren op zoek naar een partij die de marketing voor de gehele Cronjéstraat kon verzorgen. Hierbij wordt er gericht op het onder de aandacht brengen van de ondernemers en het binden van de bezoekers met de Cronjéstraat. Daarnaast werkten zij voorheen al samen met studenten van het Nova Collega in Haarlem, dus is ons gevraagd om deze samenwerking voort te zetten. Na een uitgebreide kennismaking en overdracht van de vorige marketeer, zijn wij aan de slag gegaan met het opzetten van het project.

Werkzaamheden

Het project begon met het kennismaken met het Nova College. Hier zijn wij bij de desbetreffende studenten op bezoek geweest en hebben wij het idee, de samenwerking en de doelen gepresenteerd. Op moment van schrijven zijn wij volop actief met de uitvoering van het project. Wij zitten wekelijks op een locatie in de Cronjéstraat, waar wij samen met de studenten content uitwerken. De content verzamelen we door samen met de studenten op pad te gaan langs de ondernemers, voor bijvoorbeeld een interview, een video of het verzamelen van tijdelijke acties en nieuws.

Resultaat

Inmiddels zijn de social media kanalen en de website van de Cronjéstraat zeer actief en wordt er bijna dagelijks gecommuniceerd.

Ervaring van de klant

Wij zijn super blij om met jullie te mogen samenwerken. Het zijn hele waardevolle uurtjes voor onze studenten buiten de schoolmuren. Ze werken graag mee, leveren mooie content op en ervaren de contacten met de ondernemers als bijzonder. Dank Mark Sperling en Gijs Keesman voor jullie enthousiaste input en begeleiding. - Remco Plu