Ons werk -> Cursus Spaans
Cursus Spaans
Klantvraag:

Na een succesvolle periode van campagnes hebben wij gezamenlijk besloten om de website te vernieuwen en te optimaliseren

Geleverde dienst(en)

Webdesign

Social Media

Onderhoud

Adverteren

Hosting

Strategie

Teksten

Huisstijl

Resultaten

R

Een moderne website

R

Een geoptimaliseerde agenda die gemakkelijk te wijzigen is

R

Structuur aangebracht in de website

R

De inschrijfpagina geoptimaliseerd voor de advertentiecampagnes

Hoe zijn wij te werk gegaan?

Strategie

Na enkele jaren advertentiecampagnes gedraaid te hebben voor Cursus Spaans, hebben we gezamenlijk besloten om de inschrijfpagina te optimaliseren. Dit met als doel om nog meer succes te behalen met de campagnes die we op social media draaien. Nadat besloten was de pagina te vernieuwen, kregen we het verzoek om gelijk de hele site te vernieuwen.

Werkzaamheden

Om de site te kunnen vernieuwen, was het belangrijk om eerst in kaart te brengen wat de wensen waren. Welke informatie kon anders of beter, wat zijn de wensen voor de nieuwe lay-out en wat zijn pijnpunten van de huidige website. Hieruit bleek al snel dat de website de huisstijl diende te behouden, informatiever kon en dat de inschrijf agenda vaak onduidelijk was en niet gemakkelijk bij te houden was. Dit zijn dan ook de onderdelen die tijdens dit project centraal stonden.

Resultaat

Het eindresultaat bevat een oplossing van bovenstaande onderdelen. De samenwerking is prettig verlopen en uiteraard gaan we weer verder met het doorzetten van de advertentiecampagnes, nu in combinatie met een nieuwe website!

Ervaring van de klant

Met Imagonline heb ik een betrouwbare partner in het opzetten van onze marketing campagnes. Directe en korte lijnen en lekker snel in de communicatie. Echt een aanrader. Frank Bruin