Ons werk -> De Vastgoed Adviseur
De Vastgoed Adviseur
Klantvraag:

De Vastgoed Adviseurs stonden op een keerpunt. Hun bestaande website voldeed niet meer aan de eisen van deze tijd en miste de connectie met hun moderne imago.

Geleverde dienst(en)

Webdesign

Social Media

Onderhoud

Adverteren

Hosting

Strategie

Teksten

Huisstijl

Resultaten

R

Een nieuwe professionele website

R

De mogelijkheid voor De Vastgoedadviseurs om zelf casussen toe te voegen

Hoe zijn wij te werk gegaan?

Strategie

In een dynamische vastgoedmarkt stonden De Vastgoed Adviseurs op een keerpunt. De uitdaging? Hun bestaande digitale aanwezigheid voldeed niet langer aan de hedendaagse normen en reflecteerde niet hun vooruitstrevende imago. De urgentie voor vernieuwing was duidelijk: een nieuwe, professionele website die niet alleen hun expertise benadrukt, maar ook eenvoudig aanpasbaar is voor het presenteren van succesvolle casussen.

Werkzaamheden

Om te zorgen dat we volledig afgestemd waren met de wensen en behoeften van De Vastgoed Adviseurs, hebben we gekozen voor een persoonlijke benadering. Door middel van een diepgaand interview op locatie kregen we helder zicht op wat er nodig was. Deze strategische stap zorgde ervoor dat we niet alleen hun vraag begrepen, maar ook hun visie en ambities.

Resultaat

Dankzij een gedegen voorbereiding en nauwe samenwerking, hebben we binnen een kort termijn een succesvol resultaat gerealiseerd.