Ons werk -> Deskey
Deskey
Klantvraag:

Na een succesvol schoolproject besloot Deskey door te gaan met het verkopen van het product. Hiervoor diende een webshop gebouwd te worden.

Geleverde dienst(en)

Webdesign

Social Media

Onderhoud

Adverteren

Hosting

Strategie

Teksten

Huisstijl

Resultaten

R

Een gebruiksvriendelijke webshop

R

Een duidelijke toelichting van het product

R

Een duidelijk beeld van de impact van Deskey

R

Een duidelijke huisstijl ontwikkeld waar Deskey zich mee kenmerkt

Hoe zijn wij te werk gegaan?

Strategie

Deskey is ontstaan vanuit een schoolproject. Met het oog op duurzaamheid hebben zij een duurzame laptophouder ontwikkeld, gemaakt van PET-flessen. Na het succes van het schoolproject besloot Deskey zich te richten op de consument, door de producten middels een webshop aan te bieden. Zo is Deskey bij Imagonline gekomen. Tijdens de kennismaking heeft Deskey het concept en de belangrijke kernwaarden van het bedrijf toegelicht. Deze kernwaarden stonden centraal bij het bouwen van de webshop.

Werkzaamheden

Na de kennismaking is Imagonline direct van start gegaan met het uitwerken van de huisstijl. Vervolgens is het plan voor de website geschreven en toegelicht aan Deskey. Voordat de webshop gebouwd kon worden, diende er eerst nieuwe productfoto's gemaakt te worden. Hiervoor is Imagonline ingeschakeld. Nadat het beeldmateriaal compleet was is Imagonline van start gegaan met de webshop. In een periode van 1,5 maand is het project uitgevoerd: van concept tot livegang.

Resultaat

Imagonline heeft een moderne, duidelijke webshop voor Deskey ontwikkeld. De samenwerking is erg prettig verlopen. Ook na livegang van de webshop is Imagonline regelmatig ingeschakeld voor vernieuwingen, zoals het toevoegen van het nieuwe product: de mobielhouder.