Ons werk -> Fysiotherapie van Wolferen
Fysiotherapie van Wolferen
Klantvraag:

Fysiotherapie van Wolferen wilde meer mensen helpen met nek- schouder- en rugklachten. Om deze mensen te bereiken, is Imagonline ingezet voor social media advertentiecampagnes.

Geleverde dienst(en)

Webdesign

Social Media

Onderhoud

Adverteren

Hosting

Strategie

Teksten

Huisstijl

Resultaten

R

75% conversie op de leads

R

Maandelijks +- 10 intake gesprekken ingepland

R

Een 6 maanden durende campagne die tot aan de laatste maand bleef presteren

Hoe zijn wij te werk gegaan?

Strategie

Allereerst was het belangrijk om de klachten van de doelgroep in kaart te brengen. Tijdens een gesprek met Marcel van Wolferen, hebben wij een duidelijk beeld kunnen schetsen van de doelgroep, het probleem en de oplossing vanuit Fysiotherapie van Wolferen. Nu dit duidelijk was, konden we starten met het uitwerken en opzetten van de campagnes.

Werkzaamheden

Allereerst zijn we op basis van de bovengenoemde kennis en op basis van research begonnen met het schrijven van pakkende advertentieteksten. Deze advertentieteksten waren zeer persoonlijk en lokaal gericht. Vervolgens zijn wij bij fysiotherapie van Wolferen langs gegaan voor het maken van beeldmateriaal voor zowel de advertentie visuals, als de landingspagina. Na het verzamelen van het beeldmateriaal kon de landingspagina ingericht worden en konden de advertenties gemaakt worden. Na het starten van de eerste campagne (duur van een maand), merkten we al snel resultaat uit de advertenties. Door middel van een gratis intake, konden mensen met nek- schouder- en rugklachten een advies krijgen van Fysiotherapie van Wolferen. Indien er een traject diende te volgen, waren de bezoekers vrij om te kiezen of zij dit wel of niet bij Fysiotherapie van Wolferen zouden volgen.

Resultaat

Binnen enkele maanden adverteren en optimaliseren zijn er vele intakes ingepland. Vanuit deze intakes converteerde ruimt 75% naar een traject. Dit heeft al met al geleid tot een stop op de campagne, in verband met te kort aan mankracht binnen Fysiotherapie van Wolferen om de intakegesprekken te blijven uitvoeren.