Cronjéstraat Imagonline gebiedsmarketing

Het is onze missie de traditionele retailers online nog beter zichtbaar te laten worden.

Imagonline is een verbindende factor tussen winkelier en consument. Door middel van professionele content creëren wij de zichtbaarheid die ieder vooruitstrevend gebied verdient!
De continue verandering van de online werkzaamheden maken het voor de retailer moeilijk om up-to-date te blijven. Daarom zijn collectieven zoals winkelcentra, winkelstraten en gebieden de manier om gezamenlijk de online zichtbaarheid te vergroten. Door de vooruitstrevendheid van Imagonline kunnen wij winkelgebieden ook online weer op de kaart zetten! Ben jij benieuwd?

Consumenten hebben nog steeds veel baat bij de service en expertise van de retailer.

Als retailer wil jij graag bezig zijn met het verbeteren van jouw winkel, dat begrijpen wij maar al te goed! Maar dat betekent in sommige gevallen dat andere zaken zoals: Online marketing in mindere maten aandacht krijgen. Een verschuiving waar veel winkeliers zich in de laatste jaren zorgen om hebben gemaakt is het toenemende koopgedrag van de consument online, veel winkeliers zien de klandizie teruglopen door het stijgende online aanbod en zien dit als bedreiging.

Waar wij jou mee kunnen helpen:

Naamsbekendheid

Web ontwikkelingen

Branding

Content creatie

Online strategieën

Campagnes