Hoe wij jou helpen groeien

Bekijk hieronder hoe wij te werk gaan om jouw onderneming door middel van online marketing te helpen jouw doelstellingen te behalen.

Adviesgesprek

Allereerst beginnen we met een vrijblijvend adviesgesprek, waarin wij een beeld creëren van de huidige situatie van jouw onderneming.

Gratis adviesgesprek

Probleem & Aanpak

Op basis van het adviesgesprek worden er doelstellingen bepaald en wordt er gekeken naar de mogelijke online marketing middelen die helpen deze doelstellingen te behalen.

Bekijk middelen

Actieplan

Nadat de situatie helder is en de middelen zijn overwogen wordt er een actieplan ingezet en uitgevoerd om de gewenste resultaten te behalen.

Bekijk behaalde resultaten
advies online marketing kappers
  • De basis

Een website is de kern van jouw online marketing

Een website dient als centraal punt van jouw online aanwezigheid van je onderneming. Een website kan voor verschillende doeleinden ingezet worden. Zo kan een website dienen als informatie voor nieuwe of bestaande klanten, een contact mogelijkheid, een verkooppunt, een middel om het imago te versterken/over te brengen of een combinatie van meerdere doeleinden.

Meer informatie
Adviesgesprek
  • Social media

Diverse social media pakketten

Omdat jouw klanten elke dag online zijn op Social Media, moet je in hun gezichtsveld verschijnen. Als ze jouw onderneming niet op social media voorbij zien komen, is de kans groot dat ze voor concurrentie zullen kiezen!

Meer informatie
Adviesgesprek
online marketing
Online groei kappers
  • Online adverteren

Adverteren met resultaat!

Meer naamsbekendheid, meer bereik, een hoger conversiepercentage of terugkerende klanten? Resultaatgericht adverteren kan hierin het verschil maken. Wij helpen jou met het opzetten van resultaatgerichte campagnes, zodat jouw online doelen efficiënter bereikt zullen worden!

Meer informatie
Adviesgesprek
  • Website optimalisatie

Het optimaliseren van een bestaande website

Het kan voorkomen dat je een mooie website hebt, maar toch niet het gevoel hebt dat deze website presteert zoals jij wilt. Dit kan aan verschillende aspecten liggen. Door onze quickscan ontstaat er een inzicht in aspecten van de website waar ruimte is voor verbetering. Deze verbeteringen kun je vervolgens zelf toepassen, of door ons laten uitvoeren.

Meer informatie
Adviesgesprek
Website snelheid optimalisatie