Hoe wij jou helpen groeien

Bekijk hieronder hoe wij jou helpen je doelstellingen te behalen door middel van online marketing.

Adviesgesprek

We beginnen met een vrijblijvend adviesgesprek, om een beeld te schetsen van de huidige situatie van jouw onderneming.

Gratis adviesgesprek

Probleem & Aanpak

Op basis van het adviesgesprek worden de doelstellingen bepaald. Daarna bekijken we welke online marketingtools nodig zijn om die doelstellingen te behalen.

Bekijk middelen

Actieplan

Is de situatie helder en zijn de benodigde tools vastgesteld? Dan wordt er een actieplan ingezet én uitgevoerd om de gewenste resultaten daadwerkelijk te behalen.

Bekijk behaalde resultaten
advies online marketing kappers
  • De basis

Een website is de kern van jouw online marketing

Een website is het centrale punt van de online aanwezigheid van jouw onderneming. Deze kan voor verschillende doeleinden worden ingezet. Bijvoorbeeld om informatie te bieden aan nieuwe of bestaande klanten, maar ook om contact en verkoop mogelijk te maken. Bovendien is een website een middel om het imago van je bedrijf over te brengen én te versterken.

Meer informatie
Adviesgesprek
  • Social media

Diverse social media pakketten

Omdat jouw klanten elke dag online zijn op Social Media, moet je in hun gezichtsveld verschijnen. Als ze jouw onderneming niet op social media voorbij zien komen, is de kans groot dat ze voor concurrentie zullen kiezen!

Meer informatie
Adviesgesprek
Gijs Keesman
Online groei kappers
  • Online adverteren

Adverteren met resultaat!

Meer naamsbekendheid, meer bereik, een hoger conversiepercentage of terugkerende klanten? Resultaatgericht adverteren kan hierin het verschil maken. Wij helpen jou met het opzetten van resultaatgerichte campagnes, zodat jouw online doelen efficiënter bereikt zullen worden!

Meer informatie
Adviesgesprek
  • Website optimalisatie

Het optimaliseren van een bestaande website

Misschien heb je momenteel al een mooie website, maar presteert deze nog niet zoals jij zou willen. De reden(en) daarvoor kunnen wij vaststellen met behulp van een quickscan. Hierdoor ontstaat er inzicht in aspecten van je website die verbetering nodig hebben. Vervolgens kun je zelf aanpassingen maken, maar je kunt het ook door ons laten doen.

Meer informatie
Adviesgesprek
Website snelheid optimalisatie