Huisstijl en Logo laten Ontwikkelen

Bij het online overbrengen van jouw imago, is het structureel terug laten komen van een vaste huisstijl en jouw logo van groot belang. Heb jij op dit moment geen duidelijke huisstijl, wil jij je logo laten wijzigen, of begin je bij het begin en wil je alles laten maken? Wij zorgen dat wij jouw organisatie begrijpen, brengen de wensen in kaart en creëren op basis van deze wensen de huisstijl en/of het logo.

 

Visuele identiteit

Bij het uitwerken van de huisstijl en het logo wordt er een visuele identiteit gecreëerd. Deze identiteit zal jouw bedrijf/merk presenteren en indien genoeg herhaald, zorgen voor erkenning.

Op basis van jouw wensen

Deze identiteit kan pas gecreëerd worden als wij weten wat jouw wensen zijn. Op basis van jouw wensen en jouw kennis over de doelgroep en de markt maken wij een aansluitende identiteit.

Bruikbaarheid

De ontwikkelde documenten worden gedeeld, zodat deze voor zowel offline- als online uitingen gebruikt kunnen worden. Denk hierbij aan drukwerk, social media en websites. 

Huisstijl en logo laten maken door Imagonline?

Dit zijn de stappen die wij ondernemen:

Kennismaking

Situatieschets

Voorstel

Concept

Afronding

Aftercare

Kennismaking

De kennismaking is in onze ogen een van de belangrijkste stappen. In deze fase leren wij elkaar kennen om te kijken of we matchen. Wij stellen vragen over jou en je onderneming om te kijken hoe wij hier het beste op in kunnen spelen.

Situatieschets

De huidige situatie moet duidelijk voor beide partijen zijn, omdat we vanaf hier verder moeten gaan kijken. Is voor ons duidelijk wat de wensen zijn? Komen de verwachtingen van het eindresultaat overeen? 

Voorstel

Wij maken op basis van de behoeften een offerte op maat. Hierin kun je ons volledige plan terugvinden inclusief planning, onderlinge afspraken en uiteraard de kosten.

Concept

Na akkoord op ons voorstel, gaan wij aan de slag met de concepten. Deze concepten worden zo vroeg mogelijk gedeeld, om gezamenlijk vanuit dat punt verder te kijken. Hierin nemen wij verschillende opties en schetsen mee, zodat er goed vergeleken kan worden.

Afronding

Wanneer er na enkele revisies een eindresultaat is, worden alle documenten in de juiste vormen en maten uitgewerkt en gedeeld met de klant. Indien gewenst kan de huisstijl en het logo doorgevoerd worden in een eventueel bestaande of nieuwe website. Bekijk voor meer informatie over een nieuwe website onze dienst: websites laten maken.

Aftercare

Het kan wel eens voorkomen dat er in de toekomst wijzigingen zijn waar het bedrijf/de organisatie mee te maken krijgt. Uiteraard staan wij dan altijd weer voor jou klaar om wijzigingen aan te brengen in de huisstijl en het logo, zonder voor verwarring te zorgen voor de doelgroep.