Ons werk -> Huttenweek
Huttenweek
Klantvraag:

Huttenweek Uiteest had een nieuwe website nodig

Geleverde dienst(en)

Webdesign

Social Media

Onderhoud

Adverteren

Hosting

Strategie

Teksten

Huisstijl

Resultaten

R

Een nieuwe uitstraling van de website.

R

Een gemakkelijk systeem om zelf wijzigingen door te voeren.

R

Een bestelsysteem waarmee deelnemers zich kunnen aanmelden.

R

Een veilige omgeving voor de data.

Hoe zijn wij te werk gegaan?

Strategie

In de week van 22 augustus 2022 vond de jaarlijkse Huttenweek van Uitgeest plaats. De website van de Huttenweek diende voor deze editie vernieuwd te worden. Tijdens onze kennismaking hebben we besproken welke belangrijke wijzigingen er doorgevoerd diende te worden. Hieruit is gebleken dat de aanmeldprocedure op dat moment nog erg inefficiënt werkte en veel manuren kostte. Zo zijn we op het idee gekomen om de aanmelding van de Huttenweek via een webshop omgeving te laten verlopen. Hierbij konden deelnemers zich direct aanmelden en de betaling voldoen en kreeg de organisatie een duidelijk overzicht van alle deelnemers.

Werkzaamheden

Na de kennismaking zijn we direct aan de slag gegaan met het uitdenken van de website. In samenwerking met het bestuur van De Huttenweek hebben we al vrij snel kunnen werken naar een concept. Toen het concept eenmaal naar wens was, zijn we aan de slag gegaan met het optimaliseren van de aanmeldprocedure. Na veel overleg en testen, hebben we een perfect systeem neer kunnen zetten.

Resultaat

Na afloop van de aanmeldingen, ontvingen we van het bestuur van de Huttenweek onderstaande testimonial. Dit bewijst voor ons dat het resultaat volledig naar wens is en dat het bestuur van de Huttenweek nu jaarlijks een soepele inschrijving zal ervaring.

Ervaring van de klant

Zeer goede ervaring met dit bedrijf en het team van ambitieuze mensen die pro-actief meedenken en adviseren. Ze zijn flexibel en deinzen niet terug voor een strakke deadline. Deze houding met de geboden oplossingen hebben geleid tot een mooie website en veilige omgeving voor onze data.