Ons werk -> Kazinga Tours DMC
Kazinga Tours DMC
Klantvraag:

Kazinga Tours DMC, een vooraanstaand reisorganisatiebedrijf gespecialiseerd in tours door Uganda, wilde hun bereik en service verbeteren door een professionele, Engelstalige website te lanceren voor hun wereldwijde partners en klanten, net op tijd voor een grote internationale reisbeurs.

Geleverde dienst(en)

Webdesign

Social Media

Onderhoud

Adverteren

Hosting

Strategie

Teksten

Huisstijl

Resultaten

R

Een uitgebreide, informatieve, WordPress website voor Kazinga Tours DMC

R

Een responsief ontwerp, dat op elk apparaat een optimale gebruikservaring biedt

R

Een engelstalige website, gericht op de internationale reisbranche

Hoe zijn wij te werk gegaan?

Strategie

Onze aanpak begon met een grondige intake met Vincent bij het kantoor van Kazinga Tours DMC. Deze sessie stelde ons in staat om diepgaande inzichten te verkrijgen in de essentie van hun diensten en de unieke aspecten van reizen in Uganda. Vanuit deze inzichten hebben wij strategisch gepland om een gebruiksvriendelijke, informatieve en visueel aantrekkelijke website te ontwerpen.

Werkzaamheden

De werkzaamheden omvatten het ontwerpen van de website lay-out, het schrijven en optimaliseren van content, en het integreren van interactieve elementen om de gebruikerservaring te verhogen. We hebben ook specifieke aanpassingen doorgevoerd op basis van de feedback van Vincent en Felex, waardoor de website een authentieke weerspiegeling werd van Kazinga Tours DMC.

Resultaat

Het eindresultaat was een dynamische, meertalige website die niet alleen de essentiële informatie over de reisservices van Kazinga Tours DMC biedt, maar ook de rijke cultuur en natuur van Uganda uitlicht. De website werd succesvol gelanceerd voor de internationale reisbeurs, waardoor Kazinga Tours DMC effectief hun aanbod kon presenteren aan een wereldwijd publiek.