Ons werk -> Grandcafe Laurentz
Grandcafe Laurentz
Klantvraag:

Hoe kunnen we Laurentz aantrekkelijk maken voor het publiek op de social media kanalen.

Geleverde dienst(en)

Webdesign

Social Media

Onderhoud

Adverteren

Hosting

Strategie

Teksten

Huisstijl

Resultaten

R

Het verkrijgen van bestellingen voor thuis-uit-eten (tijdens corona)

R

Door continuïteit in de uitingen een toename in de lokale naamsbekendheid

R

Organisch 1800 lokale volgers verkregen

R

Het imago van Laurentz vertaald naar online uitingen

Hoe zijn wij te werk gegaan?

Strategie

Zonder koers geen trossen los! Grandcafé Laurentz is een echte smaakmaker in de omgeving van Heemskerk! Ze hebben niet zomaar ruim 200+ 5 sterren reviews op Google. Bij Laurentz kun je terecht voor een overheerlijke lunch of diner. Ze onderscheiden zich door gebruik te maken van unieke gerechten en kwalitatief uitstekende producten. In maart 2020 opende Grandcafé Laurentz Uit & Eten hun deuren. Na de start van Grandcafé Laurentz is Imagonline al vrij vroeg ingeschakeld om mee te denken over de online communicatie en de uitvoering hiervan. Vlak na het inrichten van de strategie gooide Corona roet in het eten en moest Grandcafé Laurentz de deuren sluiten. Na een snelle omschakeling zijn we gestart met het communiceren van mogelijkheden rondom "thuis-uit-eten". In deze periode hebben de social media uitingen bijgedragen aan continuïteit in de bestellingen. Daarnaast groeide de algemene naamsbekendheid van Grandcafé Laurentz steeds meer door de communicatie op diverse kanalen.

Werkzaamheden

Imagonline heeft geholpen bij het opzetten van een online communicatiestrategie. Deze strategie dient als rode draad voor het creëren en uitvoeren van de online communicatie. In eerste instantie hebben we gekeken naar de mogelijkheden op social media gebied voor Laurentz. We hebben gezamenlijk besloten om volledig aan de slag te gaan met fotografische content via Instagram en Facebook. Zodat mensen uit de omgeving en daarbuiten alvast sfeer kunnen proeven voordat ze reserveren.

Resultaat

Door een sterke groei in volgers en engagement behoort Laurentz absoluut tot één van onze succesverhalen en zijn we trots op het resultaat.

Ervaring van de klant

"Een goede ervaring met de heren van Imagonline. Flexibel en betrokken!"