Ons werk -> Lindenbergh Bos en Beheer
Lindenbergh Bos en Beheer
Klantvraag:

Dennis Lindenbergh was op zoek naar een partij die een website kon maken voor zijn nieuwe onderneming Lindenbergh Bos & Beheer

Geleverde dienst(en)

Webdesign

Social Media

Onderhoud

Adverteren

Hosting

Strategie

Teksten

Huisstijl

Resultaten

R

Een professionele online visitekaart

R

Een one-pager waarin alle informatie over Lindenbergh Bos & Beheer wordt gegeven

R

Een onderhoudsafspraak voor toekomstige wijzigingen

Hoe zijn wij te werk gegaan?

Strategie

Dennis Lindenbergh is in 2023 zijn onderneming Lindenbergh Bos & Beheer gestart. Uit de naam kan je al opmaken dat het gaat om een bedrijf gespecialiseerd in het beheren van natuur. Wat wij van Dennis hebben geleerd, is dat 1/3 van de bossen in Nederland van particulieren eigenaren zijn. Dat is waar de dienst van Lindenbergh Bos & Beheer op aansluit: ondersteuning bij het beheer van bos en/of terrein. Tijdens de kennismaking hebben wij in kaart gebracht wat de wensen waren voor de website. De wens was een "simpele" website waarop informatie gevonden kan worden over Lindenbergh Bos & Beheer en een gemakkelijke manier voor bezoekers om met Dennis in contact te komen. Een one-pager paste goed bij de wensen van Dennis, dus daar hebben we gezamenlijk voor gekozen.

Werkzaamheden

Na de kennismaking zijn wij de benodigdheden in kaart gaan brengen en hebben dit teruggekoppeld aan Dennis. Door middel van een vragenformulier, hebben wij (tekstuele) input vanuit Dennis gekregen welke op de website geplaatst diende te worden. Nadat wij de teksten hebben ontvangen zijn wij aan de slag gegaan met het bouwen van de eerste versie van de website. Bij het delen van deze eerste versie, kwamen we tot de conclusie dat vrijwel de hele site in een keer naar wens was. Op een paar kleine puntjes na was de website in orde en werd de website na de finishing touches live gezet.

Resultaat

Een professioneel online visitekaartje, welke onderhouden wordt door Imagonline.