Ons werk -> O&T Group
O&T Group
Klantvraag: De website van O&T Group werkte niet meer zoals hij hoorde te werken. Dit kwam vooral door het gebruik van een verouderd CMS. Om deze reden heeft Imagonline de website van O&T Groep volledig vernieuwd.

Geleverde dienst(en)

Webdesign

Onderhoud

Resultaten

R

Een nieuwe website in Wordpress

R

Een nieuwe, moderne uitstraling

R

Een duidelijke informatievoorziening

R

Een duidelijke routering door de website

Hoe zijn wij te werk gegaan?

Strategie

Tijdens de kennismaking heeft Imagonline gevraagd naar de wensen van O&T Group. De vorige website was zodanig verouderd, dat de informatie niet meer klopte en verschillende onderdelen op de website uitvielen. Na de kennismaking is Imagonline aan de slag gegaan met het uitdenken van de website. De nieuwe structuur en uitstraling is vervolgend gecommuniceerd met O&T Group.

Werkzaamheden

Na goedkeuring op de nieuwe structuur is Imagonline begonnen met het bouwen van de website in Wordpress. In samenwerking met een tekstschrijver is de nieuwe inhoud bedacht en zijn de pagina's opgevuld. Na enkele revisies op het concept, is de website live gegaan.

Resultaat

De website is gebouwd in Wordpress en voorziet de klanten van O&T Group van de mogelijkheden en informatie. Daarnaast wordt Imagonline regelmatig ingeschakeld voor het verwerken van updates.