Ons werk -> O&T Group
O&T Group
Klantvraag:

De website van O&T Group werkte niet meer zoals hij hoorde te werken. Dit kwam vooral door het gebruik van een verouderd CMS. Om deze reden heeft Imagonline de website van O&T Groep volledig vernieuwd.

Geleverde dienst(en)

Webdesign

Social Media

Onderhoud

Adverteren

Hosting

Strategie

Teksten

Huisstijl

Resultaten

R

Een nieuwe website in Wordpress

R

Een nieuwe, moderne uitstraling

R

Een duidelijke informatievoorziening

R

Een duidelijke routering door de website

Hoe zijn wij te werk gegaan?

Strategie

Tijdens de kennismaking heeft Imagonline de wensen van O&T Group in kaart gebracht. De vorige website was verouderd, waardoor de informatie niet meer klopte en verschillende onderdelen op de website niet meer werkte. Na de kennismaking is Imagonline aan de slag gegaan met het uitdenken van de website. De nieuwe structuur en uitstraling is vervolgend gecommuniceerd met O&T Group.

Werkzaamheden

Na goedkeuring op de nieuwe uitstraling is Imagonline begonnen met het bouwen van de website in Wordpress. In samenwerking met een tekstschrijver is de nieuwe inhoud bedacht en zijn de pagina's opgevuld. Na enkele revisies van het concept, is de website live gegaan.

Resultaat

De website is gebouwd in Wordpress en voorziet de klanten van O&T Group van de mogelijkheden en informatie. Daarnaast wordt Imagonline regelmatig ingeschakeld voor het verwerken van updates.