Welkom bij Imagonline

Zoals misschien uit onze naam al op te maken is, hebben wij een missie: het online imago van jouw organisatie bevestigen en versterken. Dit doen wij door middel van social media en webdesign.

Wie zijn wij?

We willen ons graag voorstellen als jouw partner in social media en webdesign. Een transparant bedrijf waar communicatie via korte lijnen voorop staat. We begrijpen hoe belangrijk het is voor onze klanten om gemakkelijk in contact te kunnen komen met ons. 

Met een nuchtere blik kijken wij naar creatieve ideeën en oplossingen op het gebied van webdesign en social media marketing. Ons team is op te splitsen in een technologische kant en een creatieve kant en de combinatie van deze 2 pijlers zorgen ervoor dat we continu werkende oplossingen kunnen bieden aan onze klanten.

Als jong team blijven we altijd in beweging en willen we zelf altijd up to date blijven van alle ontwikkelingen in onze branche maar ook op de algemene zakelijke markt. Met een commerciële achtergrond begrijpen we onze klant en willen we altijd praktisch te werk gaan. 

Mark Sperling
Mark Sperling
Gijs Keesman
Richard Valkering

Resultaten

Bekijk hier verschillende behaalde resultaten.

Kooplokaal Heemskerk

Ondernemersplatform ontwikkeld

Lees meer

Alliantie Samen Sterk

Online marketing voor een landelijk project

rijschool website
Lees meer

Lifestyle Hacking

Totaal online marketing pakket

online marketing voor coaching
Lees meer