Wie zijn wij?

Imagonline is opgericht in 2017.
Imagonline helpt MKB’ers doelgericht groeien en richt zich op het behalen van online resultaten.

“Vanaf jongs af aan heb ik websites en social media als marketingmiddel interessant gevonden. Zo heb ik op vroege leeftijd al websites gemaakt over de top 10 comedy films van die tijd, of heb ik muziek gemaakt en dit verspreid via Youtube en Facebook. Tijdens mijn opleiding heb ik deze passie verder ontwikkeld. Ik wilde meer leren over online marketing, dus ben tijdens mijn opleiding verschillende cursussen gaan volgen. Dit heeft geleid tot mijn eerste onderneming Mark’s Marketing, die ik in het laatste jaar van mijn studie ben gestart. Tijdens dit jaar heb ik mijn scriptie voor mijn eigen onderneming mogen schrijven. Mark’s Marketing was volledig gericht op het maken van websites.. en daar bleef het bij. Ik wilde resultaatgerichter te werk gaan en ben mijn kennis en ervaring op verschillende online marketing vlakken gaan verbreden.

Dit heeft geleid tot Imagonline, een online marketing bureau dat zich volledig richt op het behalen van resultaat voor haar klanten. Mijn doel met imagonline is om lange samenwerkingen aan te gaan waarbij ik verantwoordelijkheid op mij neem voor de online resultaten van mijn klanten.”

Adviesgesprek
Mark Sperling

Oprichter & Online marketeer

Dylan van Gool

Online marketeer & Social media expert

“Ik ben net klaar met de studie commerciële economie, afstudeerrichting digitale marketing. Tijdens deze studie heb ik mijn passie en interesse voor online marketing ontdekt. Zo heb ik in het tweede leerjaar projecten uitgevoerd voor Philips, Greetz, Bol.com en Under Armour. In mijn derde leerjaar heb ik stagegelopen bij de sportschoolketen BigGym op de online marketingafdeling. In leerjaar vier heb ik twee adviesrapporten opgeleverd aan Makro Nederland, gericht op online marketing.

Door de ervaring die ik tijdens mijn studie heb opgedaan, ben ik blij dat Mark mij een kans gaf die ik niet kon laten lopen; werken in zijn bedrijf Imagonline! Wat mij erg aanspreekt is het resultaatgericht werken, waardoor de klant ook echt profijt heeft van het werk dat Imagonline levert. Samen met Mark hoop ik dat wij deze stijgende lijn van Imagonline kunnen doortrekken om van Imagonline een nog succesvoller online marketing bedrijf te maken, waar resultaatgerichtheid op #1 staat!”

Adviesgesprek

Resultaten

Bekijk hier verschillende behaalde resultaten.

Kooplokaal Heemskerk

Ondernemersplatform ontwikkeld

Lees meer

Alliantie Samen Sterk

Online marketing voor een landelijk project

rijschool website
Lees meer

Lifestyle Hacking

Totaal online marketing pakket

online marketing voor coaching
Lees meer