Ons werk -> Plezier in wijn
Plezier in wijn
Klantvraag:

De webshop van Plezier in Wijn diende gemoderniseerd te worden. Daarnaast was de webshop niet conversiegericht en niet gebruiksvriendelijk.

Geleverde dienst(en)

Webdesign

Social Media

Onderhoud

Adverteren

Hosting

Strategie

Teksten

Huisstijl

Resultaten

R

Een gebruiksvriendelijke webshop

R

Een moderne uitstraling

R

Gemakkelijk zelf te onderhouden

R

Een duidelijke huisstijl

Hoe zijn wij te werk gegaan?

Strategie

Plezier in wijn, aanbieder van Duitse wijnen, heeft Imagonline benaderd voor het vernieuwen van de webshop. Naast het moderniseren van de webshop is Imagonline gevraagd om de webshop te optimaliseren, om zo meer conversie te realiseren.

Werkzaamheden

Imagonline heeft de inhoud van de vorige website overgenomen en vervolgens in een nieuw jasje gestoken. Nadat de website was gemoderniseerd, heeft Imagonline voorgesteld de afbeeldingen van de flessen wijn professioneler in te zetten. Waar voorheen labels werden gebruikt als afbeeldingen, heeft Imagonline van het gehele assortiment van Plezier in wijn productfoto's gemaakt. Hierdoor is de uitstraling overzichtelijker en professioneler. Daarnaast zijn de belangrijkste categorieën ingericht en op de juiste locaties op de website geplaatst. Daarnaast bevat de website uitgelichte en populaire wijnen.

Resultaat

Door de nieuwe uitstraling en de duidelijke routering door de categorieën, verkoopt Plezier in Wijn nu consistenter en vaker flessen wijn via de webshop.

Ervaring van de klant

Zeer tevreden en blij met onze nieuwe website! Deskundig en betrouwbaar. Top!