Ons werk -> Promi B.V.
Promi B.V.
Klantvraag:

De vorige website van Promi BV was verouderd. Om deze reden is Imagonline gevraagd om de website opnieuw in te richten en te bouwen.

Geleverde dienst(en)

Webdesign

Social Media

Onderhoud

Adverteren

Hosting

Strategie

Teksten

Huisstijl

Resultaten

R

Een overzichtelijke website

R

Een volledig gemoderniseerde uitstraling met daarin de huisstijl van Promi B.V. verwerkt

R

Een nieuwe structurering

R

Een nieuw gedeelte met vacatures

Hoe zijn wij te werk gegaan?

Strategie

Eind 2021 is Imagonline door Promi B.V. benaderd voor het vernieuwen van de website. Bij het bekijken van de toenmalige website kregen wij al snel het idee dat de informatie mogelijk efficiënter ingericht kon worden. Samen met Promi B.V. hebben wij nagedacht over een nieuwe indeling en structurering. Deze nieuwe indeling dient voor meer duidelijkheid te zorgen, waarbij beide doelgroepen van Promi B.V. vind waar naar gezocht wordt.

Werkzaamheden

Nadat wij gezamenlijk met Promi B.V. hebben nagedacht over de nieuwe structuur en informatieoverdracht, zijn wij aan de slag gegaan met het ontwerpen van een conceptversie. Na het presenteren van dit concept zijn wij in samenwerking met Promi B.V. door de fijne details gegaan, om uiteindelijk tot het perfecte resultaat te komen.

Resultaat

Promi B.V. heeft nu een professionele, duidelijke website, waar zowel potentiële klanten als medewerkers kunnen zien wat Promi B.V. doet en hoe zij te werk gaan.