Social Media Pakketten

Ontdek hoe onze social media pakketten jou kunnen helpen.

Social media marketing is niet zomaar iets. Veel ondernemers onderschatten de toegevoegde waarde die hun social media kan hebben op hun bedrijf. Het juist inzetten van social media kan onder andere zorgen voor: meer website verkeer, meer leads, meer verkopen en een grotere naamsbekendheid. Daarnaast kent het uitbesteden van social media veel voordelen voor jou als ondernemer. Wij vertellen je graag meer over de pakketten die wij aanbieden en wat deze pakketten voor jouw onderneming betekenen.

Zilver

Begint vanaf

€395,- p.m.

Voor de ondernemers die lokaal willen groeien zorgen wij voor continuïteit en een professionele uitstraling. Wij zorgen voor levende social media kanalen waardoor jouw naamsbekendheid toe zal nemen.

Kennismaken

Goud

Begint vanaf

€595,- p.m.

Wil jij nog meer uit jouw social media halen? Wij nemen jouw social media activiteiten uit handen en zorgen niet alleen voor een toenemende naamsbekendheid, maar ook actieve interactie met jouw doelgroep.

Kennismaken

Platina

Begint vanaf

€795,- p.m.

Speelt social media een grote rol bij het succes van jouw onderneming en wil jij het maximale uit jouw kanalen halen? Wij kijken met jou mee!

Kennismaken

Wat voor werkzaamheden horen bij de Social media pakketten?

Kennismaken

Ons werk

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van ons werk.

Imagonline is een online marketingbureau dat creativiteit, technologie en data combineert voor de beste resultaten. Imagonline bouwt en designed websites en neemt social media activiteiten uit handen.

Wij bieden onze pakketten aan voor een minimale periode van 6 maanden.

Hoewel Imagonline het eerste contact het liefst face-to-face doet, is het mogelijk om de intake online (Zoom o.i.d.) of telefonisch te doen.

Het is mogelijk om je social media pakket helemaal naar eigen wens te maken! Zo kan je onderdelen uit verschillende pakketten combineren en maken we een op maat gemaakt pakket. Deze op maat gemaakte pakketten starten vanaf €395 per maand.

Wanneer de intake is geweest en het contract is opgesteld en ondertekend, zullen wij eerst de strategie uitschrijven. Dit duurt doorgaans twee weken. We starten op de 1e of 15e van de maand.

Voorbeeld: intake is geweest op 3 februari en contract is ondertekend op 5 februari. Imagonline gaat dan direct aan de slag met de strategie. Dit duurt 2 weken (hier betaal je alleen de kosten van de strategie) dus de strategie is dan klaar op 19 februari. Hierna gaat Imagonline aan de slag met het bedenken en creëren van content voor de eerste maand. Dit kan een week in beslag nemen. De start van de social media marketing gaat dan op 1 maart in.

*Uiteraard is het mogelijk om zo snel mogelijk van start te gaan met het plaatsen van berichten. Wij hechten echter waarde aan een goede fundering door een goede voorbereiding te treffen.

Nee, deze bedenken wij samen met jou. Imagonline zal een groot deel zelf bedenken en komt continu met initiatieven. Echter ben jij als ondernemer een specialist in jouw branche en sluiten wij input vanuit jou zeker niet uit. Daarom zal er ook om input gevraagd worden vanuit jouw kant. Zo komen we samen tot de beste content!
Je hebt keuze uit diverse kanalen: Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Pinterest, TikTok & Snapchat.
Dit verschilt per kanaal en wordt besproken bij de intake.

Wij factureren een maand vooruit. De facturen zijn gemakkelijk te betalen d.m.v. een betaal link.

Heel vervelend, maar het komt wel eens voor. Wanneer een factuur onaangekondigd, en na een verzoek vanuit ons niet betaald wordt, zullen wij onze werkzaamheden staken totdat de factuur betaald wordt.

Ja, dat kan! Naast social media marketing kunnen wij ook meekijken naar je website en je helpen deze up-to-date te houden. Er zitten hier echter wel kosten aan verbonden. Kijk wat wij voor jou kunnen betekenen op onze website: www.imagonline.nl/hoe-wij-jou-helpen