Ons werk -> Soek PT
Soek PT
Klantvraag:

Voor een nieuw gestarte onderneming was Tamara op zoek naar een partij die haar kon helpen op gebied van huisstijl en webdesign

Geleverde dienst(en)

Webdesign

Social Media

Onderhoud

Adverteren

Hosting

Strategie

Teksten

Huisstijl

Resultaten

R

Een complete website met het aanbod van Soek PT

R

Een webshop koppeling voor het aanbieden van 10 rittenkaarten en abonnementen

R

Een gekoppelde agenda waar groepslessen ingepland kunnen worden

R

Een persoonlijke, stijlvolle logo

Hoe zijn wij te werk gegaan?

Strategie

Tamara Soek is een nieuwe onderneming, genaamd Soek PT gestart. Om de onderneming online te profileren, was zij op zoek naar een partij die haar kon helpen met de ontwikkeling van haar huisstijl, logo en website. Allereerst hebben we onder het genot van een bakkie koffie bij ons op kantoor alle wensen van Tamara besproken.

Werkzaamheden

Voor het logo zijn diverse schetsen gemaakt, om zo te kijken welke variant Tamara het beste aansprak. Op basis van haar voorkeur zijn wij verder gegaan met het maken van schetsen en hebben wij het uiteindelijke logo uitgewerkt. Tamara had zelf al nagedacht over kleuren die zij wellicht terug wilde zien in de huisstijl. Zo hebben wij, op basis van Tamara haar voorkeuren, een kleurenpalet opgesteld dat effectief ingezet kon worden voor de website. Vervolgens hebben we de behoeften m.b.t. de website besproken. Hieruit kwam naar voren dat het belangrijk was dat klanten direct een les konden inplannen en dat klanten de mogelijkheid diende te hebben om online een abonnement af te sluiten of een 10 rittenkaart te maken.

Resultaat

Door middel van een samenwerking met korte lijntjes is het project snel, maar gecontroleerd afgerond. Nu helpen wij Tamara verder met eventuele uitbreidingen, aanpassingen en algemeen onderhoud.

Ervaring van de klant

Bij Imagonline heb ik mijn website en logo laten maken. De communicatie verloopt soepel via meerdere manieren mogelijk en ik krijg altijd snel een reactie. Geen vraag is te gek en er wordt goed meegedacht en geholpen om de beste kwaliteit te hanteren voor de website. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat en raad Imageonline sterk aan.