Een social strategie die jouw wensen vervult.

Je start een nieuw onderneming, of wilt groeien met jouw huidige onderneming. Hoe pak je dit aan als het gaan om jouw online aanwezigheid? Welke stappen neem je eerst, of wat is de meest logische stap voor jou op dit moment?

Bij Imagonline richten wij ons niet op één enkele branche. Hierdoor zijn wij met veel diverse branches, bedrijven en organisaties in contact gekomen. Deze verschillende situaties, wensen en vraagstukken hebben ons de nodige kennis en ervaring meegegeven om een effectieve social strategie op te kunnen zetten. Benieuwd of wij jou kunnen helpen? Neem dan even contact met ons op!

 

Een social strategie laten ontwikkelen door Imagonline?

Dit zijn de stappen die wij ondernemen:

Kennismaking

Voorstel

Onderzoek

Concept

Afronding

Aftercare

Kennismaking

De kennismaking is in onze ogen een van de belangrijkste stappen. In deze fase leren wij elkaar kennen om te kijken of we matchen. Onze visie is om jouw imago zo goed mogelijk over te brengen. Vanaf het eerste contactmoment proberen wij jouw visie, merk & branding te begrijpen. Wij stellen vragen over jou en je onderneming om te kijken hoe wij online hier het beste op in kunnen spelen.

Voorstel

In dit voorstel behandelen wij de verkregen zaken uit de kennismaking en situatieschets. Vervolgens lichten wij toe wat er in de strategie wordt behandeld en laten wij zien wat er wordt opgeleverd. 

Onderzoek

Na akkoord op het voorstel starten wij met het onderzoeken van diverse zaken, zoals de online doelgroep, het gedrag, relevante content binnen de branche, kpi’s en de concurrentie. 

 

Uitvoering

Na het onderzoeksgedeelte geven wij de strategie invulling. In de strategie verwerken wij alle zaken waar rekening mee gehouden dient te worden als het gaat om jouw online uitingen. Hierbij zorgen wij voor veel praktische handvatten.

Afronding

Zodra de strategie is afgerond, zullen wij de strategie presenteren. Tijdens deze presentatie zorgen wij er voor dat de strategie duidelijk is en begrepen wordt.

Aftercare

Na het opleveren van de strategie zijn we nog niet klaar! Indien je er voor kiest om de activiteiten zelf uit te voeren, houden wij de eerste periode in de gaten of de uitingen daadwerkelijk aansluiten bij de strategie. Het zou zonde zijn als het verwaterd!