Ons werk -> Tante Moon
Tante Moon
Klantvraag:

Tante Moon wilde haar verouderde webshop vervangen door een moderne, gebruiksvriendelijke en schaalbare webshop die haar groeiende klantenbestand beter kon bedienen en een verbeterde online ervaring bood.

Geleverde dienst(en)

Webdesign

Social Media

Onderhoud

Adverteren

Hosting

Strategie

Teksten

Huisstijl

Resultaten

R

Verbeterd design: De nieuwe webshop heeft een fris en modern design gekregen dat perfect aansluit bij de merkidentiteit van Tante Moon.

R

Geoptimaliseerde structuur: Door de herziening van de navigatiestructuur kunnen bezoekers nu gemakkelijker producten vinden, wat resulteert in een verbeterde gebruikservaring en hogere conversieratio's.

R

Toegenomen conversieratio: Door de gebruiksvriendelijke interface en verbeterde navigatiestructuur is het aantal bezoekers dat een aankoop doet gestegen.

Hoe zijn wij te werk gegaan?

Strategie

Het project begon met een uitgebreide analyse van de huidige webshop en de wensen van Tante Moon. We hebben gekeken naar de doelgroep, de huidige pijnpunten en de gewenste functionaliteiten. Op basis hiervan hebben we een plan van aanpak opgesteld dat bestond uit verschillende fasen: ontwerp, ontwikkeling, testen en lancering. Onze focus lag op een strakke planning en heldere communicatie met Tante Moon gedurende het gehele proces.

Werkzaamheden

We hebben een modern en fris design gemaakt dat past bij de stijl van Tante Moon en aantrekkelijk is voor haar doelgroep. Hierbij hebben we veel aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid en de klantreis. Op basis van dit nieuwe ontwerp hebben we de webshop vanaf de basis opnieuw opgebouwd, waarbij we gebruik hebben gemaakt van WordPress. We hebben diverse betalingssystemen en een geautomatiseerd voorraadbeheersysteem geïntegreerd om de webshop efficiënt te laten draaien.

Resultaat

De nieuwe webshop van Tante Moon is een toekomstbestendige, gebruiksvriendelijke en moderne online winkel geworden die klaar is voor verdere groei.