Ons werk -> Tante moon
Tante moon
Klantvraag:

De kledingwinkel Tante Moon was op zoek naar hulp met haar webshop

Geleverde dienst(en)

Webdesign

Social Media

Onderhoud

Adverteren

Hosting

Strategie

Teksten

Huisstijl

Resultaten

R

Een stijging in de vindbaarheid op specifieke merken

R

Een goed lopende Google Ads campagne

R

Een geoptimaliseerde websites

R

Review integratie

Hoe zijn wij te werk gegaan?

Strategie

Tante Moon wilde graag meer resultaat behalen met de webshop. Samen met de eigenaresse Simona zijn wij gaan kijken naar de verschillende mogelijkheden voor de kledingwinkel. Aangezien zijzelf al consistent was met de uitingen op social media, hebben wij ons meer gericht op de website. Hierbij hebben we de focus gelegd op: optimalisatie van betrouwbaarheid, optimalisatie van vindbaarheid op specifieke merken, het inzetten van advertenties voor meer verkeer op specifieke merken en het inzetten van een nieuwsbrief.

Werkzaamheden

Bij het optimaliseren van de betrouwbaarheid zijn we allereerst door de productpagina's gegaan. Hier hebben wij elementen toegevoegde die het vertrouwen doen toenemen bij de bezoekers. Daarnaast hebben we noodzakelijke pagina's toegevoegd en verbeterd als het gaat om voorwaarden. Wanneer dit stond, wat het inrichten van een review systeem mogelijk. Daarnaast hebben we de website inhoudelijk aangepast, en opgevuld. Dit heeft geleid tot een toename in de vindbaarheid en daarmee het organische verkeer vanuit Google. De advertentiecampagnes in Google zorgen daarbij voor extra verkeer, dat goed converteert tot klant. Tot slot, om de doelgroep betrokken te houden, hebben wij een nieuwsbrief ingeregeld. Hier versturen wij namens Tante Moon regelmatig berichten naar de lezers, zoals het uitlichten van een nieuw assortiment, actie of andere zaken.

Resultaat

Een geoptimaliseerde website, met goed lopende advertentiecampagnes en consistente nieuwsbrief uitingen, wat leidt tot meer verkopen