Ons werk -> Timmertechniek
Timmertechniek
Klantvraag:

De website van Timmertechniek was verouderd en diende in het geheel vernieuwd te worden: zowel de uitstraling als de inhoud.

Geleverde dienst(en)

Webdesign

Social Media

Onderhoud

Adverteren

Hosting

Strategie

Teksten

Huisstijl

Resultaten

R

Een nieuwe moderne website

R

Up to date teksten geschreven

R

Een duidelijke structuur

R

Een nieuw onderdeel met vacatures

Hoe zijn wij te werk gegaan?

Strategie

Imagonline is in contact gekomen met Timmertechniek, een timmerbedrijf in Westknollendam. Uit de kennismaking is gebleken dat de website van Timmertechniek was verouderd. Zowel de uitstraling als de inhoud waren niet meer up-to-date. Tijdens een vervolgafspraak heeft Imagonline een interview afgenomen, waarin de belangrijke elementen voor een nieuwe website naar voren zijn gekomen.

Werkzaamheden

Op basis van het interview heeft Imagonline nagedacht over de uitwerking van de nieuwe website. Vervolgens is de structuur bedacht en zijn de benodigde teksten door Imagonline geschreven. Nadat de teksten zijn geschreven is het benodigde beeldmateriaal in kaart gebracht. Om dit beeldmateriaal te verzamelen, is Imagonline langsgegaan bij Timmertechniek voor een contentdag. Tijdens dit moment zijn van de gehele fabriek, productie en eindproducten afbeeldingen gemaakt.

Resultaat

De vernieuwde website van Timmertechniek biedt de juiste informatie voor haar (potentiële) klanten. Met de nieuwe uitstraling en structuur is de informatie gemakkelijk te vinden en is het mogelijk om in contact te komen met Timmertechniek. Daarnaast heeft Imagonline een omgeving voor vacatures aangemaakt, zodat de website bijdraagt aan het verkrijgen van nieuwe medewerkers.