Ons werk -> Van Langen
Van Langen
Klantvraag:

Voor Van Langen, een professioneel installatiebedrijf, gespecialiseerd in airconditioning en zonnepanelen, werd het tijd voor een modernere en vernieuwde website. Daarnaast waren ze op zoek naar een vaste partner op online gebied.

Geleverde dienst(en)

Webdesign

Social Media

Onderhoud

Adverteren

Hosting

Strategie

Teksten

Huisstijl

Resultaten

R

Een moderne uitstraling

R

Een praktische en duidelijke indeling

R

Duidelijke, laagdrempelige call to actions

R

Een overzichtelijk productomgeving

Hoe zijn wij te werk gegaan?

Strategie

Imagonline is door Van Langen installatietechniek benaderd om mee te kijken naar hun huidige website. Zij waren op zoek naar een vaste partner, die bereikbaar was voor website verzoeken en die hun website geheel kon vernieuwen. Tijdens de kennismaking zijn we gezamenlijk gaan kijken naar de huidige website van Van Langen en hebben we nagedacht over de nieuwe indeling en inhoud.

Werkzaamheden

Nadat de structurering en inhoud duidelijk was, hebben wij de benodigde informatie van Van Langen ontvangen. Hiermee konden wij direct starten met een concept website. Dit concept sloeg vrijwel direct aan en was al snel uitgewerkt tot een eindresultaat.

Resultaat

Van Langen installatietechniek heeft een duidelijke huisstijl, welke is terug te vinden in de gemoderniseerde website. Nu de nieuwe website live staat, zijn wij verantwoordelijk voor het up to date houden van het systeem en krijgen wij regelmatig verzoeken.