Webdesign in Haarlem

Een resultaatgerichte website of webshop voor ondernemers in Haarlem.

  • Ruim 5 jaar ervaring in het maken van resultaat gerichte websites

  • Resultaatgerichte websites en webshops die aansluiten bij jouw doelgroep

  • Snelle laadtijden en mobiel vriendelijke websites en webshops

  • Websites op maat

  • Een fijne samenwerking met persoonlijk contact!

Kennismaken?
Webdesign bureau Haarlem

Strategie

Een strategie is van groot belang als het gaat om resultaten. Wat is het doel van de website en hoe wordt dit doel behaald? Bij Imagonline richten wij ons op het behalen van doelen, door middel van duidelijke strategieën. Wij zorgen bij het bouwen van de website voor een optimale structuur, zodat de klantreis op de website leidt tot het gewenste doel.

Wordpress website Haarlem

Design

Bij het laten maken van een website, is het design een belangrijk onderdeel. Een goed design bestaat niet alleen uit een moderne uitstraling met mooie foto’s. Het design van de website moet aansluiten bij de huisstijl van je onderneming. Zonder een woord te lezen, moet de gebruiker door hebben op wie zijn website hij of zij zich bevindt. Zo herkent iedereen in Haarlem straks jouw website.

Webdesign in Haarlem

Vindbaarheid

Een effectieve website zonder verkeer is niks waard. Naast de alternatieve verkeersbronnen zoals Social Media of Online Adverteren, zorgen wij voor een vindbare website. Dit kan leiden tot meer verkeer op de website. Zo is jouw onderneming straks goed vindbaar in Haarlem en omstreken.

Website Haarlem

Onderhoud

Bij het bouwen van een website bieden wij (optioneel) onderhoud aan, om zo een relatie op te bouwen met onze klanten. Dit bestaat uiteraard uit het beveiligen van de site, het up-to-date houden van de website en het maken van back-ups. Daarnaast kijken wij naar de prestaties van de website, om na de eerste maand van livegang mogelijke optimalisaties uit te voeren.

Op zoek naar een webdesign bureau in de omgeving van Haarlem?

Imagonline is een webdesign bureau uit Heemskerk dat ook actief is in Haarlem. Zo is er meerdere keren samengewerkt met ondernemers uit de omgeving van Haarlem, dus ben jij op zoek naar een webdesign bureau in de buurt van Haarlem? Dan komen wij graag met jou in contact. Wij leveren websites en webshops op maat, die bijdragen aan het behalen van online resultaten voor jouw onderneming in Haarlem. Bij het maken van een website of webshop zorgen wij voor een duidelijke strategie die aansluit bij jouw doelen, zodat jij in Haarlem je naamsbekendheid vergroot! Bekijk hiernaast onze video voor meer informatie over effectieve websites.

Benieuwd naar ons werk? Bekijk dan een aantal van onze resultaten hieronder.

Plezier in Wijn

De beste Duitse wijnverkopers

Website bouwen & webdesign

Webdesign ontwerp - Plezierinwijn
Lees meer

Verdeggio

Interactieve wijnproeverijen & wijnboxen

Website bouwen & webdesign

Webdesign - Verdeggio
Lees meer

TC Sports

Sportevenementen, uitjes & feestjes

Website bouwen & webdesign

Webdesign - TC sports
Lees meer
Website laten maken Haarlem

Website of webshop laten maken in Haarlem

Online aanwezig zijn wordt steeds belangrijker in Haarlem. Een website is hierin vaak het centrale punt. Een website kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een informatiebron voor nieuwe of bestaande klanten, een contactmogelijkheid, een verkooppunt, een middel om het imago te versterken/over te brengen of een combinatie van meerdere doeleinden.

Deze doeleinden worden niet alleen behaald met een mooie website. Een mooi design hoeft namelijk niet te betekenen dat de website ook de gewenste resultaten oplevert. Wij gaan verder dan alleen design en richten ons op het bouwen van websites die daadwerkelijk resultaten opleveren voor jouw onderneming in Haarlem!

website laten maken krommenie
Webdesignbureau Haarlem

Wij doen graag webdesign voor ondernemers in Haarlem!

Imagonline is een jong webdesign bureau dat gevestigd is in Heemskerk, Noord-Holland. Momenteel bestaat Imagonline uit twee betrokken online marketeers. Wij hebben inmiddels al meer dan 30 klanten geholpen aan het behalen van online resultaten en helpen jou, als ondernemer in Haarlem, maar al te graag!

Wij kunnen veel voor jou betekenen. Wil je bijvoorbeeld een nieuwe website of webshop die zich richt op bewoners in Haarlem en omgeving? Of wil je je bestaande website laten optimaliseren? Bij Imagonline kan het allemaal. Bij het maken van een nieuwe website of webshop kijken wij onder andere naar het doel en de strategie achter de website. Het doel is natuurlijk om een zo effectief mogelijke website voor jouw onderneming op te zetten! Wanneer dit bedacht is, gaan wij werken aan het design en de vindbaarheid in Google. Hoe mooi zou het zijn als mensen in de omgeving van Haarlem straks over jouw website en onderneming praten!

Dus ben jij op zoek naar:

  • Een webdesign bureau in Haarlem

  • Een bureau dat websites maakt in Haarlem

  • Een effectieve website maker in Haarlem

  • Een bedrijf dat webshops maakt in Haarlem

Neem dan contact op!
Of bel direct