Webshop laten maken

Imagonline heeft specialisten die jouw volledig nieuwe webshop ontwikkelen. Door gebruik te maken een e-commerce specialist, ontzorg je jezelf bij het maken van een webshop. Wij leveren een gloednieuwe en op maat gemaakte webshop af. Op basis van de nieuwste SEO & marketing technieken zorgt Imagonline voor een webshop die klaar is om te knallen!

Bedankt voor je bericht, hij is verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Er is iets fout gegaan, zou je het opnieuw willen proberen?
Webdesign Heemskerk

WordPress & WooCommerce

Wij bouwen onze webshops met WordPress & WooCommerce. WooCommerce heeft tal van designfuncties. Zo bouwen wij altijd een webshop die een verlenging is van jouw (online) identiteit. Of het nu om een kleine of grote webshop gaat, WooCommerce is op te schalen waardoor de webshop toekomstbestendig is. Daarnaast heeft WooCommerce koppelingen voor administratie, betaalsystemen en nog veel meer bedrijfsdoeleinden. Imagonline bouwt voor jou dé webshop waarmee het maximale uit je marketing wordt gehaald!

Webshop laten maken door Imagonline? Dit is hoe wij jou helpen:

De kennismaking is in onze ogen een van de belangrijkste stappen. In deze fase leren wij elkaar kennen om te kijken of we matchen. Onze visie is om jouw imago zo goed mogelijk over te brengen. Vanaf het eerste contactmoment proberen wij jouw visie, merk & branding te begrijpen. Wij stellen vragen over jou en je onderneming om te kijken hoe wij online hier het beste op in kunnen spelen.

De huidige situatie moet duidelijk voor beide partijen zijn, omdat we vanaf hier verder moeten gaan kijken. Welke doelen zijn er voor ogen? Wil je met je webshop een nieuwe kant op of wil je de huidige shop verbeteren? Wij kijken verder de toekomst en zorgen voor een webshop waar jij jarenlang mee vooruit kan. Het is bij ons ook mogelijk om een fotograaf op locatie te laten komen. Zo zorgen wij voor unieke productafbeeldingen en sfeerbeelden op jouw webshop.

Wij maken een offerte op maat op basis van de behoeftes. Hierin kun je ons volledige plan terugvinden inclusief tijdsplanning, onderlinge afspraken en de kosten.

Na akkoord op ons voorstel, gaan wij aan de slag van met de webshop. Wij gaan de webshop op maat maken en brengen jouw identiteit zo goed mogelijk over. Branding zorgt voor een directe herkenning met de huisstijl. Jouw webshop wordt een verlengstuk van je onderneming. Wij geven klanten twee revisierondes. Tijdens deze revisierondes heb je de mogelijk om feedback te geven, zodat wij dit verwerken in de website. Zo voldoen wij altijd aan alle wensen en eisen.

De afronding vinden wij een van de leukste stappen in het proces. Na het afronden van de webshop is het tijd voor de lancering. Samen maken we groots bekend dat je gloednieuwe webshop live staat! De tijd om bezoekers en sales binnen te halen kan beginnen.

Bij Imagonline is het opleveren van de webshop de eerste stap van een langdurige samenwerking. Met onze aftercare zorgen wij dat de website veilig en geoptimaliseerd blijft. De website wordt de fundering van alle online activiteiten en is de basis voor online marketing.

TC Sports

Sportevenementen, uitjes & feestjes

Website bouwen & webdesign

social media uitbesteden
Lees meer

Het Haerhuys

Kapsalon

Webdesign & Social media marketing

Website het haerhuys
Lees meer

Lifestyle Hacking

Ondernemers & Fitness coach

Totaal online marketing pakket

online marketing voor coaching
Lees meer

Kooplokaal Heemskerk

Gemeente Heemskerk

Ondernemersplatform ontwikkeld

Lees meer

Poortman Marketing

Interim marketing & advies bureau

Website optimalisatie

Lees meer

Groenstaat

Energie

Website optimalisatie & Design

Groenstaat website
Lees meer

BS-Occasions

Autoverzorging & Occasions

Online positionering

bs-occasions
Lees meer

Alliantie Samen Sterk

Mobiliteitsbranche

Online marketing voor een landelijk project

rijschool website
Lees meer

Ik Tik Het

Tekstverzorging & social media

Webdesign

iktikhet imagonline
Lees meer

By-Toon

Mode

Webdesign

Lees meer

Niti Dental

Tandartspraktijk

Webdesign

Website Niti Dental
Lees meer