Website laten maken?

Een complete website (of webshop) op basis van jouw huidige situatie en wensen.

Z

7 jaar ervaring in het bouwen van kwalitatieve websites en webshops in WordPress.

Z

Maatwerk: wij ontwerpen websites op maat, die aansluiten bij de behoeften van de klant.

Z

Resultaatgericht: wij bouwen niet alleen mooie, maar ook effectieve websites.

Webdesign Heemskerk

Op zoek naar een webdesign bureau?

Wij willen ons graag voorstellen als jouw partner voor webdesign. Als ambitieuze ondernemer wil je online succes bereiken, daarvoor heb je een betrouwbare partner nodig die jouw doelen begrijpt en kan helpen verwezenlijken.

Wij zijn een transparant webdesign bureau in Heemskerk waar communicatie via korte lijnen voorop staat. We begrijpen hoe belangrijk het is voor onze klanten om gemakkelijk in contact te kunnen komen met ons.

Met een nuchtere blik kijken wij naar creatieve ideeën en oplossingen op het gebied van webdesign. Ons team is op te splitsen in een technologische kant en een creatieve kant, de combinatie van deze 2 pijlers zorgen ervoor dat we continu werkende oplossingen kunnen bieden aan onze klanten.

Als jong team blijven we altijd in beweging en willen we zelf altijd up to date blijven van alle ontwikkelingen in onze branche, maar ook op de algemene zakelijke markt. Met een commerciële achtergrond begrijpen we onze klant en willen we altijd praktisch te werk gaan.

Webdesign Heemskerk

Gratis Mock-up laten maken?

Wil jij graag eerst zien wat er mogelijk is? Wij kunnen voor een bestaande website, of op basis van informatie een nieuwe mock-up van een home pagina maken.

Wat klanten over ons zeggen

BIO brandpreventie
BIO brandpreventie
2023-09-05
Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Imagonline. Wij hebben de website en marketing aan Mark en Gijs uitbesteed. Hun persoonlijke benadering met een vleugje humor spreekt ons erg aan. Zij zijn assertief, maken afspraken, komen deze na en denken met ons mee.
Nanne Van Damme
Nanne Van Damme
2023-08-24
Ik heb Imagonline ingeschakeld voor het updaten van mijn zakelijke website. De werkzaamheden werden adequaat opgepakt, de communicatielijnen waren helder en kort en tegen een alleszins redelijke prijs! Ik ben zeer tevreden en kan Imagonline zeker aanbevelen! Nanne van Damme
Tamara Soek
Tamara Soek
2023-08-22
Bij Imagonline heb ik mijn website en logo laten maken. De communicatie verloopt soepel via meerdere manieren mogelijk en ik krijg altijd snel een reactie. Geen vraag is te gek en er wordt goed meegedacht en geholpen om de beste kwaliteit te hanteren voor de website. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat en raad Imageonline sterk aan.
F Bruin
F Bruin
2022-10-21
Met Imagonline heb ik een betrouwbare partner in het opzetten van onze marketing campagnes. Directe en korte lijnen en lekker snel in de communicatie. Echt een aanrader.
Lianne Bekker
Lianne Bekker
2022-08-23
Imagonline bestaat uit een jong team dat vooruitstrevend is en een grote affiniteit heeft met gezondheid. Ze komen de afspraken na, er wordt helder gecommuniceerd en ze doen het werk met veel plezier, maar ook goed!
CombiPhone
CombiPhone
2022-07-22
Super ervaring met de jongens van imagonline! Ze zijn heel betrouwbaar, creatief, eerlijk en goed bereikbaar! Wij zijn erg tevreden over de reclame die hun plaatsen op onze social media. imagonline is zeker een aanrader!
Barry van Duivenvoorde
Barry van Duivenvoorde
2022-07-22
Zeer goede ervaring met dit bedrijf en het team van ambitieuze mensen die pro-actief meedenken en adviseren. Ze zijn flexibel en deinzen niet terug voor een strakke deadline. Deze houding met de geboden oplossingen hebben geleid tot een mooie website en veilige omgeving voor onze data. 👍
Matthew
Matthew
2022-07-06
Zeer goede ervaring met de mannen van Imagonline, meerdere malen een marketing campagne gestart, met uitmuntende resultaten.
Max Nijman
Max Nijman
2022-06-17
Ik heb een fantastische ervaring met Imagonline!! Ze denken continue mee vanuit het perspectief van de klant en hebben een top website opgeleverd!

Kennismaking

De kennismaking is in onze ogen een van de belangrijkste stappen. In deze fase leren wij elkaar kennen om te kijken of we matchen. Onze visie is om jouw imago zo goed mogelijk over te brengen. Vanaf het eerste contactmoment proberen wij jouw visie, merk & branding te begrijpen. Wij stellen vragen over jou en je onderneming om te kijken hoe wij online hier het beste op in kunnen spelen.

Situatieschets

De huidige situatie moet duidelijk voor beide partijen zijn, omdat we vanaf hier verder moeten gaan kijken. Welke doelen zijn er voor ogen? Wil je met je website een nieuwe kant op of wil je je huidige dienst verbeteren? Wij kijken verder de toekomst en zorgen voor een website waar jij jarenlang mee vooruit kan. Het is bij ons ook mogelijk om een fotograaf op locatie te laten komen. Zo zorgen wij voor unieke sfeerbeelden op jouw website.

Voorstel

Wij maken een offerte op maat op basis van de behoeftes. Hierin kun je ons volledige plan terugvinden inclusief tijdsplanning, onderlinge afspraken en de kosten.

Concept

Na akkoord op ons voorstel, gaan wij aan de slag van met de website. Wij gaan de website op maat maken en brengen jouw identiteit zo goed mogelijk over. Branding zorgt voor een directe herkenning met de huisstijl. Jouw website wordt een verlengstuk van je onderneming. Wij geven klanten twee revisierondes. Tijdens deze revisierondes heb je de mogelijk om feedback te geven, zodat wij dit verwerken in de website. Zo voldoen wij altijd aan alle wensen en eisen.

Afronding

De afronding vinden wij een van de leukste stappen in het proces. Na het afronden van de website is het tijd voor de lancering. Samen maken we groots bekend dat je gloednieuwe website live staat! De tijd om bezoekers binnen te halen kan beginnen.

Aftercare

Bij Imagonline is het opleveren van de website de eerste stap van een langdurige samenwerking. Met onze aftercare zorgen wij dat de website veilig en geoptimaliseerd blijft. De website wordt de fundering van alle online activiteiten en is de basis voor online marketing.

Laten we in contact komen!

Veelgestelde vragen

Leveren jullie maatwerk?

Ja, het leveren van maatwerk is een belangrijk onderdeel van ons werk. Maatwerk houdt in dat we een website ontwerpen en ontwikkelen die volledig aansluiten bij de wensen en behoeften van jouw bedrijf. Hierbij houden we rekening met de huisstijl van jouw bedrijf, de doelgroep, de functionaliteiten en andere specifieke wensen en eisen.

Het leveren van maatwerk kan soms iets meer tijd en inspanning kosten dan het gebruik maken van bestaande templates, maar het biedt wel de mogelijkheid om een unieke en gepersonaliseerde website te creëren die zich onderscheidt van andere websites. 

Maken jullie de website gebruiksvriendelijk?

Ja, wij vinden gebruiksvriendelijkheid erg belangrijk. Gebruiksvriendelijkheid houdt in dat de website eenvoudig te gebruiken is voor de bezoekers, waardoor ze gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken en de gewenste acties kunnen uitvoeren.

Om een website gebruiksvriendelijk te maken, houden wij rekening met verschillende factoren, zoals de navigatie, de indeling van de pagina’s, de leesbaarheid van de tekst, de snelheid van de website en de flexibiliteit op verschillende apparaten.

Daarnaast kunnen we gebruik maken van verschillende tools en technieken om de gebruiksvriendelijkheid van de website te verbeteren, zoals usability testing en heatmapping. Hierbij testen we de website op verschillende aspecten en kijken we waar eventuele verbeteringen nodig zijn. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk is voor de bezoekers.

Zijn de websites conversiegericht?

Wij streven er naar om de website conversie gericht te maken. Dit betekent dat we bij het ontwerp en de ontwikkeling van de website rekening houden met de gewenste acties van de bezoekers, zoals het invullen van een formulier/contact, het plaatsen van een bestelling of het aanmelden voor een nieuwsbrief.

We kunnen zo bijvoorbeeld zorgen voor een duidelijke call-to-action op de juiste plaatsen op de website en een heldere navigatie en structuur van de pagina’s. Ook is het belangrijk om de inhoud van de website af te stemmen op de behoeften van de doelgroep, zodat bezoekers zich aangesproken voelen om actie te ondernemen.

Of een website conversiegericht is, hangt af van de doelstellingen van de website en de gewenste acties van de bezoekers.

Website snelheid

Het is belangrijk om aandacht te besteden aan de snelheid van de websites die we ontwerpen en ontwikkelen. Website snelheid verwijst naar de tijd die het kost voordat een webpagina volledig is geladen en toegankelijk is voor bezoekers.

Een snelle website is van groot belang omdat dit een positieve invloed heeft op de gebruikerservaring van de bezoeker. Bezoekers zullen namelijk minder snel afhaken als een website snel laadt en gemakkelijk te gebruiken is. Bovendien hebben zoekmachines ook de voorkeur voor snelle websites, omdat deze een betere gebruikerservaring bieden.

Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn op de snelheid van een website, zoals de grootte van de afbeeldingen en video’s die worden gebruikt, de kwaliteit van de webhosting en de hoeveelheid code die nodig is om een webpagina weer te geven. Het is belangrijk om deze factoren te optimaliseren om de snelheid van een website te verbeteren en zo een betere gebruikerservaring te bieden. Hier houden wij rekening mee met het bouwen van de website.

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization. SEO omvat een reeks technieken en strategieën die worden gebruikt om de zichtbaarheid van een website in zoekmachines te verbeteren.

Het doel van SEO is om een website hoger te laten ranken in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Dit kan worden bereikt door verschillende aspecten van een website te optimaliseren, zoals de inhoud, de structuur, de meta-tags, de links en de technische prestaties van de website.

Door het optimaliseren van een website voor SEO, wordt de kans vergroot dat deze beter wordt gevonden door potentiële klanten die op zoek zijn naar de producten of diensten die worden aangeboden. Hierdoor kan het aantal bezoekers en potentiële klanten toenemen, wat uiteindelijk kan leiden tot meer conversies en omzet.

SEO is een continu proces dat regelmatig moet worden bijgehouden en geoptimaliseerd, om ervoor te zorgen dat een website relevant en up-to-date blijft in de ogen van zoekmachines. 

Een veilige website?

Het is voor ons belangrijk om bij het ontwerp en de ontwikkeling van websites, ook rekening te houden met de veiligheid van de website. Een veilige website is een website die beschermd is tegen kwaadaardige activiteiten zoals hacking, malware en phishing.

Om een website veilig te maken, zijn er verschillende maatregelen die genomen kunnen worden, zoals het gebruik van een SSL-certificaat voor een versleutelde verbinding, het regelmatig bijwerken van software en plug-ins, het implementeren van sterke wachtwoorden en het opzetten van een firewall.

Een veilige website is niet alleen belangrijk om de gegevens van gebruikers te beschermen, maar het kan ook invloed hebben op de rangschikking in zoekmachines, aangezien zoekmachines de voorkeur geven aan veilige websites.

Wat houdt de onderhoud service in?

Na het bouwen van de site bieden wij onderhoudsservices aan voor websites. Deze services zijn bedoeld om ervoor te zorgen dat de website goed blijft functioneren, veilig blijft en up-to-date is.

Onze onderhoudsservices omvatten verschillende taken, zoals het regelmatig bijwerken van software en plug-ins, het monitoren van de website op mogelijke problemen, het maken van back-ups en het bieden van technische ondersteuning in geval van problemen.

Door gebruik te maken van onze onderhoudsservices kun je er zeker van zijn dat je website veilig en up-to-date blijft, wat kan helpen om de prestaties van de website te verbeteren en de gebruikerservaring te optimaliseren. Dit kan ook helpen om problemen met de website te voorkomen voordat ze zich voordoen, waardoor eventuele downtime of problemen met de functionaliteit van de website worden geminimaliseerd.

Wat is onze flexibiliteit?

Wij streven ernaar om flexibel te zijn in ons werk en onze dienstverlening. Dit betekent dat we open staan voor verschillende soorten projecten en opdrachten, en dat we ons werk kunnen aanpassen aan de specifieke behoeften en wensen van jou.

Onze flexibiliteit komt voort uit onze ervaring en expertise op het gebied van webdesign en -ontwikkeling, evenals onze vermogen om samen te werken met onze klanten om hun visie en doelen te begrijpen en te realiseren. Dit stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden, die voldoen aan de unieke behoeften en vereisten van elk project.

Onze flexibiliteit strekt zich ook uit tot onze communicatie en samenwerking met klanten. We zijn in staat om efficiënt en effectief te communiceren met onze klanten, zodat we snel kunnen reageren op verzoeken en eventuele wijzigingen in de projectvereisten kunnen accommoderen.

Wat zijn de kosten?

De kosten kunnen variëren afhankelijk van het type project en de vereisten specificatie van de klant.

Om de kosten te bepalen, gaan we graag met jou in gesprek om de behoeften en doelen te begrijpen. Op basis van deze informatie kunnen we een offerte opstellen, die rekening houdt met factoren zoals de complexiteit van het project, het aantal pagina’s, de gewenste functionaliteiten, de gebruikte technologieën, enzovoort.

Over het algemeen kunnen de kosten voor een website variëren van enkele honderden tot enkele duizenden euro’s, afhankelijk van de specifieke eisen en omvang van het project.

Kan ik mijn website zelf aanpassen?

Ja, wij werken met het content management systeem (CMS) WordPress, die het voor onze klanten gemakkelijk maakt om zelf hun website bij te werken en aan te passen.

Een CMS biedt een gebruiksvriendelijke omgeving waarin je pagina’s kunt bewerken, nieuwe inhoud kunt toevoegen, afbeeldingen kunt uploaden en nog veel meer. Dit betekent dat je in staat bent om zelf kleine wijzigingen aan jouw website aan te brengen, zonder technische kennis of ervaring te hebben.

Als je echter complexere wijzigingen wilt aanbrengen die de structuur of functionaliteit van de website beïnvloeden, dan raden we aan om contact op te nemen met ons. Wij hebben de expertise en kennis om je website op een professionele manier aan te passen, en ervoor te zorgen dat deze goed blijft functioneren.

Hoelang duurt het maken van een website?

De duur van het maken van een website hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte en complexiteit van de website, de benodigde functies en functionaliteiten, de beschikbaarheid van inhoud (zoals teksten en afbeeldingen), en de afstemming tussen ons.

Over het algemeen kan de ontwikkeling van een website variëren van enkele weken tot enkele maanden, afhankelijk van de bovengenoemde factoren. Het is belangrijk om te begrijpen dat het maken van een effectieve en goed functionerende website, tijd kost en niet overhaast moet worden. Het is beter om wat extra tijd te besteden aan het plannen, ontwerpen en ontwikkelen van de website om ervoor te zorgen dat het resultaat aan jou verwachtingen voldoet.

WebHosting op eigen server?

Webhosting op eigen server betekent dat jouw website wordt gehost op een server, die speciaal voor jouw website is ingericht en beheerd wordt door het webdesign bureau in Heemskerk. Dit biedt voordelen zoals meer controle over de serveromgeving, hogere veiligheid en betere prestaties omdat de server speciaal is geoptimaliseerd voor jouw website. Het kan echter ook duurder zijn dan het huren van een gedeelde serverruimte bij een hosting provider.

Maken jullie ook beeldmateriaal?

Naast het ontwerp van de lay-out en de structuur van de website, kunnen wij ook beeldmateriaal voor jouw website maken.

Dit kan variëren van het selecteren van standaardfoto’s die bij jouw merk passen, tot het maken van op maat gemaakte afbeeldingen en foto’s. Het maken van beeldmateriaal is een belangrijk onderdeel van het ontwerpproces omdat het kan helpen om jouw merkverhaal te versterken, jouw boodschap visueel te communiceren en de aandacht van jouw bezoekers te trekken.

Als je specifieke wensen hebt voor beeldmateriaal op jouw website, dan kun je dit aan ons doorgeven zodat wij kunnen kijken naar de mogelijkheden om dit te realiseren.

Wat doen wij nog meer?

Wij bieden verschillende diensten aan om jouw online zichtbaarheid en resultaten te verbeteren.

Social media & content: Met structurele inzet van social media en content marketing, zorgen we voor extra bezoekers op jouw website of in de winkel. Meer Informatie

Websites & onderhoud: We bouwen en onderhouden websites die 365 dagen per jaar streven naar resultaat en uitstekende bereikbaarheid. Meer Informatie

Adverteren: Met advertenties op maat kunnen we jouw bereik en conversie vergroten, en je in de kijker laten komen bij jouw gewenste doelgroep. Meer Informatie

Strategie: Voordat we beginnen met online marketing werkzaamheden, bepalen we samen met onze klanten de juiste strategie om doelen te bereiken en succesvol te zijn. Meer Informatie