Website laten maken

De tijd van een website laten maken door een bekende is allang al voorbij. Je wilt iemand die zich volledig focust op het ontwikkelen van jouw droomwebsite. Wij zien websites als digitaal vastgoed. Wij bouwen websites die aansluiten op jouw waarden en identiteit. Samen met Imagonline brengen wij je online imago naar een nieuw niveau. Maak indruk op je bezoekers en krijg meer conversies met een nieuwe website. Neem contact met ons op of lees hieronder verder als je meer wilt lezen over het proces.

Website laten maken door Imagonline?

Dit zijn de stappen die wij ondernemen:

Kennismaking

De kennismaking is in onze ogen een van de belangrijkste stappen. In deze fase leren wij elkaar kennen om te kijken of we matchen. Onze visie is om jouw imago zo goed mogelijk over te brengen. Vanaf het eerste contactmoment proberen wij jouw visie, merk & branding te begrijpen. Wij stellen vragen over jou en je onderneming om te kijken hoe wij online hier het beste op in kunnen spelen.

Situatieschets

De huidige situatie moet duidelijk voor beide partijen zijn, omdat we vanaf hier verder moeten gaan kijken. Welke doelen zijn er voor ogen? Wil je met je website een nieuwe kant op of wil je je huidige dienst verbeteren? Wij kijken verder de toekomst en zorgen voor een website waar jij jarenlang mee vooruit kan. Het is bij ons ook mogelijk om een fotograaf op locatie te laten komen. Zo zorgen wij voor unieke sfeerbeelden op jouw website.

Voorstel

Wij maken een offerte op maat op basis van de behoeftes. Hierin kun je ons volledige plan terugvinden inclusief tijdsplanning, onderlinge afspraken en de kosten.

Concept

Na akkoord op ons voorstel, gaan wij aan de slag van met de website. Wij gaan de website op maat maken en brengen jouw identiteit zo goed mogelijk over. Branding zorgt voor een directe herkenning met de huisstijl. Jouw website wordt een verlengstuk van je onderneming. Wij geven klanten twee revisierondes. Tijdens deze revisierondes heb je de mogelijk om feedback te geven, zodat wij dit verwerken in de website. Zo voldoen wij altijd aan alle wensen en eisen.

Afronding

De afronding vinden wij een van de leukste stappen in het proces. Na het afronden van de website is het tijd voor de lancering. Samen maken we groots bekend dat je gloednieuwe website live staat! De tijd om bezoekers binnen te halen kan beginnen.

Aftercare

Bij Imagonline is het opleveren van de website de eerste stap van een langdurige samenwerking. Met onze aftercare zorgen wij dat de website veilig en geoptimaliseerd blijft. De website wordt de fundering van alle online activiteiten en is de basis voor online marketing.