Ons werk -> Wildbouw
Wildbouw
Klantvraag:

Op welke manier kunnen we social media inzetten om de naamsbekendheid van Wildbouw te vergroten en mogelijke projecten hieruit te halen?

Geleverde dienst(en)

Webdesign

Social Media

Onderhoud

Adverteren

Hosting

Strategie

Teksten

Huisstijl

Resultaten

R

Social media wordt gebruikt als portfolio

R

Duidelijk beeld van de resultaten van Wildbouw

R

Consistente communicatie

R

Een groei in het aantal volgers

Hoe zijn wij te werk gegaan?

Strategie

Zonder koers geen trossen los! Wildbouw is een jong en energiek bouwbedrijf. Onze specialiteit en doel is het realiseren van houtskeletwoningen waarbij met zo veel als mogelijk gebruik wordt gemaakt van ecologische bouwmaterialen. Echt een gaaf bedrijf! Alle huizen die ze maken zijn uniek en vanuit eigen ontwerp gerealiseerd. Maar, hoe gaan we dit op social media uiten? Was de vraag vanuit Ruben (eigenaar Wildbouw). Zoals het bij vele bedrijven gaat die gebruik maken van social media en waardevolle projecten leveren gaat het nooit om directe verkoop. Ken jij iemand die een huis direct koopt via social media? Nee, wij inderdaad ook niet. Maar we kunnen wel een zaadje planten bij mensen die eventueel in de toekomst denken aan een nieuw huis of dromen van een nieuw huis. Daarnaast is wildbouw niet gespecialiseerd in “Normale huizen”, maar juist in unieke/ecologische bouwprojecten.

Werkzaamheden

Daarom zijn we aan de slag gegaan met het opzetten van de juiste strategie, hierin kijken we naar zaken zoals doelstellingen en imago, maar ook naar praktische zaken zoals: frequentie, huisstijlen en kanaalkeuzes. Het was vrij snel duidelijk, we moeten ons gaan richten op het maken van een inspirerende pagina. Waar mensen droomhuizen tegen kunnen komen en blijven hangen en projecten te bewonderen. De social media pagina’s van Wildbouw worden gebruikt als portfolio. Als mensen in aanraking komen met Wildbouw komen ze terecht op een levendige pagina, waaraan je merkt dat het bedrijf niet stilstaat! Dit zorgt ervoor dat eventuele geïnteresseerden sneller vertrouwd raken met het bedrijf.

Resultaat

Momenteel zijn we bezig op diverse kanalen zoals Facebook en Instagram. Maar met Wildbouw kijken we niet alleen naar vandaag maar willen we ook werken aan de toekomst. Samen bouwen we naar meer!