Een Woocommerce Webshop laten maken

Wij bouwen al 7 jaar vol passie en enthousiasme optimaal presterende WooCommerce webshops.

Wil jij een Woocommerce webshop laten maken voor jouw onderneming? Jouw succes begint hier.

Op deze pagina leggen we jou graag alles uit, zodat jij als ondernemer de juiste keuze kunt maken. In dit artikel behandelen we:

Waarom WooCommerce? Ontdek waarom WooCommerce een juiste basis is voor jouw webshop.

Onze Successen: Wij vertellen wat meer over onze successen, om een beeld te creëren van de mogelijkheden.

Stapsgewijze begeleiding: Wij leggen uit hoe het proces in zijn werking gaat, van advies & mock-up tot lancering.

Diepgaande inzichten: In dit onderdeel behandelen we technische aspecten van WooCommerce.

Klaar voor actie? Wij hopen je met dit uitgebreide artikel van alle benodigde informatie te voorzien, maar mocht het artikel je toch met vragen achterlaten, dan kan je deze natuurlijk altijd aan ons stellen. Ook is het mogelijk om een adviesgesprek in te plannen, waarin wij meekijken naar jouw huidige situatie en vervolgens vrijblijvend mee denken in de mogelijkheden.

Dus, als jij klaar bent om meer te weten over het laten maken van een WooCommerce webshop, lees dan verder!

Waarom een WooCommerce webshop laten maken

Waarom zou je genoegen nemen met een standaard, template-webshop als je er een kunt hebben die perfect aansluit bij jouw merk en doelstellingen? Een op maat gemaakte WooCommerce webshop biedt vele voordelen, waaronder:

1. Uniek ontwerp

Jouw webshop zal opvallen in de drukke wereld van e-commerce. Een WooCommerce webshop biedt de mogelijkheid tot een uniek ontwerp dat jouw merkidentiteit weerspiegelt en indruk maakt op jouw bezoekers.

2. Optimale functionaliteit

WooCommerce biedt uitgebreide mogelijkheden op het gebied van functionaliteit en koppelingsmogelijkheden. Denk hierbij aan voorraadkoppelingen, specifieke zoekopties, filtermogelijkheden, categorisering en nog veel meer!

3. Schaalbaarheid

Jouw bedrijf groeit, en jouw webshop moet kunnen meegroeien. Met een op maat gemaakte WooCommerce webshop ben je klaar voor toekomstige uitbreidingen en veranderingen.

4. Betere gebruikerservaring

Een WooCommerce webshop kan zo ingericht worden, dat het de klanten aantrekt en aanmoedigt om te blijven winkelen.

5. Conversievermogen

Een WooCommerce webshop biedt de mogelijkheden om te optimaliseren voor conversies. Wanneer de psychologie van de online kopers begrepen wordt en het ontwerp daarop aansluit, wordt de kans op conversie maximaal benut.

6. Gemakkelijk in gebruik

Niet alleen voor de bezoekers, maar ook voor de ondernemer zelf is het belangrijk dat de WooCommerce webshop gemakkelijk in gebruik is. WooCommerce biedt een gebruiksvriendelijke interface, waarbij het wijzigen van bijvoorbeeld productinformatie binnen no time is gedaan.

Kortom, de kracht van een op maat gemaakte WooCommerce webshop is dat deze jouw online aanwezigheid transformeert in een krachtig online kanaal die de groei van jouw bedrijf stimuleert. Maar waarom zou je voor Imagonline kiezen? Laten we dat nu ontdekken.

Woocommerce webshop laten maken

Waarom een WooCommerce webshop laten maken door Imagonline?

Woocommerce webshop laten maken

Ervaring en Expertise

Wij hebben uitgebreide ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van op maat gemaakte WooCommerce webshops. We begrijpen de ins en outs van e-commerce en kennen de beste praktijken voor succes.

Klantgericht

We zijn toegewijd aan het begrijpen van jouw unieke behoeften en doelen. We werken nauw met je samen om een webshop te creëren die aan al jouw verwachtingen voldoet.

Ondersteuning op Lange Termijn

Onze betrokkenheid eindigt niet bij de lancering. We bieden continue ondersteuning, onderhoud en optimalisatie om ervoor te zorgen dat jouw webshop blijft presteren.

Communicatie

We geloven in open communicatie en transparantie. Geen verborgen kosten, geen verrassingen. Je weet altijd waar je aan toe bent. Daarnaast klinkt het cliché, maar wij richten ons korte lijnen. Benieuwd hoe kort? Probeer het hier → +31 (0)6 50 98 99 62

Bewezen Successen

We hebben vele klanten geholpen om succesvolle webshops op te zetten. Bekijk ons portfolio en lees de reviews van tevreden klanten om een idee te krijgen van wat we kunnen bereiken.

Webdesign Velsen-Noord
Kortom, we hebben niet alleen de vaardigheden en expertise om een indrukwekkende op maat gemaakte WooCommerce webshop te bouwen, maar we zijn ook toegewijd aan jouw succes op lange termijn. Samen kunnen we een webshop creëren die jouw merk laat floreren in de online wereld van e-commerce. Lees verder om meer te ontdekken over ons proces en hoe we jouw droomwebshop werkelijkheid kunnen maken.

Onze succesverhalen in het kort

Woocommerce webshop laten maken

Een op maat gemaakte website met webshopuitbreiding in WooCommerce voor een snel groeiend fietsenmerk, gekoppeld met automatiseringssoftware specifiek voor de tweewielerbranche.

Onze klant, een snelgroeiend fietsenmerk, stond voor de uitdaging om hun online aanwezigheid uit te breiden en tegelijkertijd het productbeheer en de voorraden te integreren met een webshop gemaakt in WooCommerce. Ze hadden behoefte aan een op maat gemaakte oplossing die hun merk kon laten groeien en hun bedrijfsprocessen kon verbeteren.

Ons team ging aan de slag en ontwikkelde een op maat gemaakte website met een geïntegreerde WooCommerce webshop functie die niet alleen mooi ontworpen was, maar ook de krachtige e-commercefunctionaliteit bood die nodig was voor de verkoop van kleding en accessoires.

Maar wat dit project echt bijzonder maakte, was de integratie met automatiseringssoftware die specifiek was ontworpen voor de tweewielerbranche. Hierdoor konden ze moeiteloos voorraadbeheer, orderverwerking en klantrelaties automatiseren.

Het resultaat was om trots op te zijn. Onze klant zag een aanzienlijke toename in online verkopen, terwijl ze tegelijkertijd hun operationele efficiëntie verbeterden.

Het proces van een Woocommerce Webshop laten maken

Stap 1: Gratis Kennismakingsgesprek

Het startpunt van elke succesvolle WooCommerce webshop begint met een diepgaand begrip van jouw bedrijf, doelstellingen en unieke behoeften. Daarom begint ons proces altijd met een gratis kennismakingsgesprek. Dit gesprek is veel meer dan een kennismaking; het is de basis voor het creëren van een WooCommerce webshop die perfect is afgestemd op jouw merk en doelen.

Waarom een Gratis Kennismakingsgesprek?

 • Inzicht in Jouw Bedrijf: We willen jouw bedrijf leren kennen. Wat zijn jouw producten of diensten? Wat maakt jouw merk uniek? Wie zijn jouw klanten?
 • Doelstellingen en Ambities: Wat wil je bereiken met jouw webshop? Verhoogde verkoop? Uitbreiding naar nieuwe markten? Verbeterde klantbetrokkenheid?
 • Specifieke Vereisten: Heeft jouw bedrijf unieke behoeften of vereisten? Denk aan complexe inventarisbeheer, meertalige ondersteuning, integratie met andere systemen, enzovoort.

Hoe Werkt het Gratis Kennismakingsgesprek?

 1. Aanvraag: Neem contact met ons op via ons aanvraagformulier voor een gratis kennismakingsgesprek. We zullen snel reageren om een geschikte tijd en datum te plannen.
 2. Gesprek: Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we jouw bedrijf, doelstellingen en vereisten in detail. We luisteren naar jouw ideeën en bieden professioneel advies.
 3. Analyse en Aanbevelingen: Na het gesprek analyseren we jouw behoeften en stellen we een strategie voor die is afgestemd op jouw doelen. We zullen ook de kosten en tijdlijnen bespreken.

Wat Kun je verwachten na het Kennismakingsgesprek?

Na het gratis kennismakingsgesprek ontvang je van ons:

 • Een duidelijk begrip van hoe we jou kunnen helpen bij het bereiken van jouw doelstellingen.
 • Een aanbevolen plan van aanpak, inclusief kostenraming en project tijdlijn.
 • De volgende stappen om jouw op maat gemaakte WooCommerce webshop te laten maken.

Het gratis kennismakingsgesprek is de eerste stap op weg naar een succesvolle samenwerking. We staan klaar om jou te helpen bij elke stap van het proces, van concept tot lancering. Als je klaar bent om jouw e-commerce dromen werkelijkheid te maken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een gratis kennismakingsgesprek.

Stap 2: Mock-up

Na het kennismakingsgesprek gaan we over naar de fase van de mock-up. Dit is de basis van jouw op maat gemaakte WooCommerce webshop. Tijdens deze stap zetten we jouw visie om in een tastbare mock-up die jouw merkidentiteit weerspiegelt en de gewenste indruk achterlaat bij jouw bezoekers.

Wat Houdt de Mock-up fase in?

 1. Conceptontwikkeling: We beginnen met het ontwikkelen van het concept voor jouw webshop. Dit omvat het bepalen van de structuur, lay-out en belangrijkste functies op basis van jouw doelstellingen.
 2. Ontwerp en Visuele Identiteit: Vervolgens gaan wij aan de slag met het maken van een mock-up van de belangrijkste onderdelen van de webshop. We zorgen voor een samenhangend kleurenschema, grafische elementen en een gebruiksvriendelijke inrichting.
 3. Feedback en Revisies: We geloven in open communicatie en transparantie. We staan open voor jouw feedback en revisies en werken nauw samen om ervoor te zorgen dat de mock-up aan al jouw verwachtingen voldoet.

Het Belang van de Mock-up

Bij deze stap van het proces gaat het niet alleen om het maken van iets moois, maar ook om het creëren van een effectieve, conversie gerichte webshop die klanten aantrekt en hen aanzet tot actie.

Stap 3: Ontwikkeling en Bouw

Met de goedgekeurde mock-up in de hand gaan we over naar de fase van ontwikkeling en bouw. Dit is waar jouw op maat gemaakte WooCommerce webshop tot leven komt.

Wat Houdt de Fase van Ontwikkeling en Bouw In?

 1. Bouwen: Wij beginnen met het bouwen van de website, zoals deze is uitgewerkt in de mock-up.
 2. Gegevenskoppeling: We koppelen, indien van toepassing, de WooCommerce website met het bestaande systeem waar alle producten en productinformatie in is verwerkt. Indien het om een nieuwe webshop gaat en er nergens nog productgegevens ingevoerd zijn, kunnen we in overleg oplossingen bieden op gebied van het importeren van productgegevens uit bijvoorbeeld een excel bestand.
 3. Werkbaarheid: Nadat de basis is gebouwd en de artikelen zijn ingeladen, werken we de functionaliteiten verder uit, denk hierbij aan het verwerken van betaalmethoden, de juiste filtering etc.
 4. Testen en Kwaliteitscontrole: Voordat we de webshop met de klant delen ter beoordeling, lopen we de webshop na door middel van grondige tests.
 5. Goedkeuring: Uiteraard wordt de webshop (al tijdens het bouwproces) gedeeld met de klant. Zo is het voor de klant mogelijk om feedback te delen. Aan het eind van het ontwikkelingsproces wordt de webshop ter beoordeling opgeleverd bij de klant.
 6. Ondersteuning: Nadat de webshop is gebouwd en goedgekeurd, bieden wij ondersteuning op het gebied van onderhoud, wijzigen van productdata etc. Daarnaast bieden een toelichting op het systeem van WooCommerce, zodat jij of een medewerker zelf ook in staat is om bijvoorbeeld productgegevens aan te passen.

Wat Kun je Verwachten na de Ontwikkeling en Bouwfase?

Na de fase van ontwikkeling en bouw ontvang je:

 • Een volledig functionele op maat gemaakte WooCommerce webshop die aan al jouw specificaties voldoet.
 • Een grondige kwaliteitscontrole om ervoor te zorgen dat de webshop correct werkt.
 • Training en ondersteuning om jouw team vertrouwd te maken met het beheer van de webshop.

Stap 4: Lancering en Optimalisatie

Het is tijd voor het hoogtepunt van het proces: de lancering van jouw op maat gemaakte WooCommerce webshop. Maar de lancering is slechts het begin. We streven ernaar om jouw webshop continu te optimaliseren om te voldoen aan de veranderende behoeften van jouw bedrijf en klanten.

Wat Houdt de Fase van Lancering en Optimalisatie In?

 1. Lancering: We zorgen voor een vlotte en geplande lancering van jouw webshop, inclusief het configureren van de benodigde domeinen en hosting, het overbrengen van de webshop van de ontwikkelingsserver naar de live-omgeving, en het zorgen voor een naadloze overgang voor jouw klanten.
 2. Monitoring en Analyse: Na de lancering houden we jouw webshop nauwlettend in de gaten. We verzamelen gegevens over het gebruik, de prestaties en het gedrag van jouw klanten om inzicht te krijgen in hoe de webshop presteert.
 3. Optimalisatie: Op basis van de verzamelde gegevens implementeren we voortdurende optimalisaties. Dit kan inhouden dat we de gebruikersinterface verbeteren, nieuwe functies toevoegen, de snelheid van de webshop optimaliseren en nog veel meer om de gebruikerservaring te verbeteren.
 4. Marketing en Promotie: We kunnen ook helpen bij het opzetten van digitale marketingcampagnes om jouw webshop onder de aandacht te brengen en jouw doelgroep te bereiken. Dit kan onder meer Google Ads, zoekmachineoptimalisatie (SEO), sociale media-marketing en e-mailmarketing omvatten.

Het Belang van Lancering en Optimalisatie

Lancering markeert het moment waarop jouw webshop beschikbaar wordt voor jouw klanten, maar de fase van optimalisatie is wat de webshop levendig en relevant houdt. Door voortdurend te evalueren, te leren van gegevens en aanpassingen door te voeren, kun je de prestaties van jouw webshop maximaliseren.

We begrijpen dat de e-commerceomgeving voortdurend evolueert, en we streven ernaar om jouw webshop flexibel en responsief te houden, zodat deze kan gedijen in een steeds veranderende markt.

Wat Kun je Verwachten na de Lancering en Optimalisatiefase?

Na de fase van lancering en optimalisatie ontvang je:

 • Een volledig functionele en geoptimaliseerde op maat gemaakte WooCommerce webshop.
 • Voortdurende monitoring en gegevensanalyse om de prestaties te volgen.
 • Regelmatige optimalisaties en verbeteringen om de gebruikerservaring te verbeteren.

Prijzen en Pakketten

Bij Imagonline begrijpen we dat elk bedrijf unieke behoeften heeft als het gaat om het creëren van een op maat gemaakte WooCommerce webshop. Daarom bieden we flexibele prijzen en pakketten die zijn ontworpen om aan jouw specifieke vereisten te voldoen.

Onze Basisservice

Onze basisservice omvat alle essentiële stappen om jouw op maat gemaakte WooCommerce webshop te creëren. Dit omvat:

 • Gratis kennismakingsgesprek om jouw behoeften te begrijpen.
 • Mock-upontwikkeling voor een visueel aantrekkelijk ontwerp.
 • Volledige ontwikkeling en bouw van de webshop.
 • Lancering van de webshop op jouw gewenste domein.

Aanvullende Opties

Naast onze basisservice bieden we aanvullende opties om jouw webshop verder aan te passen aan jouw wensen en doelstellingen. Deze omvatten:

 • E-commerce Optimalisatie: Verbeterde zoekmachineoptimalisatie (SEO), conversie-optimalisatie en prestatieverbeteringen.
 • Aangepaste Functies: Extra functies, zoals geavanceerde zoekopties, lidmaatschapssystemen en meer.
 • Meertalige Ondersteuning: Uitbreiding van de webshop naar meerdere talen om een breder publiek te bereiken.
 • Onderhoud en Ondersteuning: Ongoing onderhoud en technische ondersteuning om ervoor te zorgen dat jouw webshop soepel blijft draaien.
 • Online Marketing: Digitale marketingdiensten, waaronder Google Ads, SEO, sociale media-marketing en e-mailmarketing om jouw webshop te promoten en klanten aan te trekken.

Aangepaste Offerte

Omdat we geloven in het leveren van oplossingen die perfect zijn afgestemd op jouw behoeften, bieden we aangepaste offertes op basis van de complexiteit van het project en de gewenste functies. Dit betekent dat je alleen betaalt voor wat je nodig hebt, zonder onnodige extra’s.

Toch is het als ondernemer fijn om te weten waar je ongeveer aan toe bent als het gaat om kosten. Het laten maken van een WooCommerce webshop kan variëren in prijs, afhankelijk van verschillende factoren. Over het algemeen kun je verwachten dat de kosten voor het laten maken van een WooCommerce webshop minimaal €2500 bedragen. Echter, dit bedrag kan oplopen tot offertes van tot wel €12000 of meer, afhankelijk van de complexiteit, wensen en bijkomende werkzaamheden die bij jouw project betrokken zijn.

Het is belangrijk op te merken dat deze prijsvariaties volledig afhankelijk zijn van specifieke factoren zoals:

 • De omvang van de webshop, inclusief het aantal producten.
 • Aangepaste functies en integraties.
 • Grafisch ontwerp en visuele elementen.
 • De behoefte aan meertalige ondersteuning.
 • De mate van zoekmachineoptimalisatie en digitale marketing.
 • En andere specifieke vereisten die jouw bedrijf mogelijk heeft.

Bij Imagonline zijn we transparant over onze prijzen en werken we nauw samen met jou om een op maat gemaakte oplossing te creëren die binnen jouw budget past. We streven ernaar om een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding te bieden en tegelijkertijd de hoogste normen in webdesign en ontwikkeling te handhaven.

Neem Contact Met Ons Op

Wil je meer informatie over onze prijzen en pakketten voor het creëren van jouw op maat gemaakte WooCommerce webshop? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We staan klaar om jou te helpen bij het realiseren van jouw e-commerce doelen en een op maat gemaakte offerte op te stellen die aan jouw specifieke behoeften voldoet. Jouw succes is ons succes, en we kijken ernaar uit om met jou samen te werken.

Klaar om te beginnen? Kom in contact!

Wij leveren succes, benieuwd hoe dat er uit ziet?

Heb jij vragen over een nieuwe website, jouw social media inzet of een complete online marketing strategie? Wij denken graag met jou mee.

Social media, vind je het veel werk? Wij maken er werk van! – samenwerken met Imagonline online

Wat kan je verwachten?

Resultaat is het belangrijkst! Natuurlijk zijn er een hele hoop zaken die bijdragen aan een succesvolle samenwerking. Maar bij Imagonline geloven we dat resultaat het belangrijkste speerpunt is.

Van idee tot uitvoering, onze social media klantverhalen

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.