Ons werk -> Yourselector
Yourselector
Klantvraag:

Hoe worden wij HET koffieplatform van Nederland?

Geleverde dienst(en)

Webdesign

Social Media

Onderhoud

Adverteren

Hosting

Strategie

Teksten

Huisstijl

Resultaten

R

Content creatie: video en foto

R

Imago ontwikkeling

R

Consistente communicatie

R

Opstarten van alle social media kanalen

Hoe zijn wij te werk gegaan?

Strategie

Zonder koers geen trossen los! Start from scratch. Op een vrijdagmiddag ging de telefoon, wij namen op en raakte in gesprek met Arend (meesterbrein achter het platform). Na ongeveer 30 minuten telefoneren stelde Arend de vraag aan ons; Kan ik jullie het idee vertellen, waarin ik jullie kan vertrouwen zonder dat het idee terechtkomt bij anderen? Waarop wij antwoorden met “ja, kom maar op”. Tijdens dit eerste gesprek hebben we het gehad over zijn idee “Het nummer 1 koffie platform worden van Nederland” Waarop wij elkaar in eerste instantie aankeken en nog niet volledig overtuigd waren van het idee, althans niet direct in de vorm waarop het op dat moment getoond werd. Ongeveer een week later kwam Arend op gesprek bij ons op kantoor. Géén 10 minuten later zaten we met z'n drieën met een big smile aan tafel. Niet alleen wist Arend ons te raken met het idee over het platform, maar misschien wel meer met het enthousiasme waarmee hij sprak. In enkele minuten (9 bakken koffie verder) vlogen de ideeën over tafel en waren we erover uit, we gaan een samenwerking aan! In de opvolgende weken hebben we gezamenlijk gebrainstormt, op welke manier gaan we het vormgeven?

Werkzaamheden

Zoals we zeiden: Start from scratch. We hebben gezamenlijk gekeken naar de mogelijkheden voor YourSelector. kijkend naar de doelstellingen zijn we aan de slag gegaan met het creëren van een huisstijl. De sprekende kleuren groen en blauw moeten symboliserend worden voor het grootste koffie platform van Nederland. Vanaf nu zullen alle uitingen in deze stijl moeten worden geplaatst. Daarop aansluitend zijn we vanuit Imagonline aan de slag gegaan met het creëren van content. Op locatie van diverse ondernemingen hebben we filmpjes opgenomen en hebben we een kijkje achter de schermen kunnen nemen.

Resultaat

Een aantal maanden verder hebben we veel content te bieden, groeien we sterk in het aantal volgers en kunnen mensen direct spullen bestellen op YourSelector “Marktplaats”. Door middel van click advertenties zorgen we dat er nieuwe bezoekers op het platform terechtkomen. Jouw beste keuze, zo gevonden